Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wattpadziara

Co na prezent na walentynki?

Polecane posty

Zbliżają się walentynki i nie chcę tego robić na ostatnią chwilę :) Chodzi mi konkretnie o prezent dla chłopaka :) Nie chcę żeby to było coś takiego jak na urodziny tylko takie od serca tylko dla niego i mam dylemat, bo nie wiem co mu kupić. Przyszedł mi tylko jeden pomysł, aby to była fotoksiążka z naszymi wspólnymi zdjęciami, ale czy to dobry pomysł dla chłopaka?

Może warto w pierwszej kolejności pomyśleć o czymś od serca, np romantyczna kolacja, a potem ewentualnie mały upominek by o nas zawsze pamiętał :) My ze swojej strony jeżeli chodzi o upominki to polecamy coś do ubrania. Fajna casualowa koszula w kratę, albo coś gładkiego, nieco bardziej eleganckiego... Propozycji jest naprawdę wiele, ważne by taki upominek dopasować do konkretnego mężczyzny i jego potrzeb. I poszukiwaczki podobnych upominków zapraszamy do nas --> www.Ombre.pl. Zawsze służymy radą i pomocą! :)

Gość gość
Mój chłopak ciągle narzeka, ze nie ma pieniędzy. Więc postanowiłam kupić mu skarbonkę http://pomme-pidou.pl/ i niech zbiera. Teraz nie bedzie miał wykrętów, że nie ma motywacji.

Gość lisica89
Może nie jest to prezent tylko dla niego ale jak dla mnie całkiem fajna opcja na walentynki. Takie kubki dla par. Ja zamówiłam swojemu taki zestaw i teraz przynajmniej będę miała swój kubek u niego. Takie delikatne wnoszenie swoich rzeczy do faceta. :D

Gość Badgrl
Lisico a gdzie zamawiałaś takie kubeczki? Bo ja chciałam do paczki "walentynkowej" wrzucić swojemu narzeczonemu ale kurczę jakoś wszystkie wydają mi się takie pospolite...

myślę, ze fotoksiążka będzie dobra, ja mojemu na święta zrobiłam album, ale nie ma w nim tylko zdjęć ale też urywki rozmów jak na początku do mnie pisał i go olewałam, zawsze jak gdzieś byliśmy to bilety wrzucałam do torebki a później było mi szkoda wyrzucić, więc chowałam do szafki, aż w końcu było tego dużo i te bilety też powklejałam do albumu, taka pamiątka, a chłopak się popłakał jak oglądał, a taki twardziel z niego :)

Gość gość
a może dla odmiany coś z sharg.pl

Gość lisica89
i może jakiś dobry dezodorant, np. Cien? :)

Gość EdkaKredka
Z racji, że mieszkamy razem to ja kupuję już od jakiegoś czasu gadżety do domu: https://www.toys4boys.pl/371-gadzety-do-domu :) chciałam, żeby to było coś śmiesznego, a zarazem żeby nadawało klimat naszego gniazdka ;) Gadżety do domu świetnie spisują się w postaci dodatków takich jak poduszki, zegary czy lampy. To typowo dekoracyjne elementy, których celem jest odświeżenie wnętrza.

Na Twoim miejscu wysłałbym ładny bukiet! kwiaciarnia internetowa  dowozi pod wskazany adres o dogodnej porze... bardzo wygodna opcja i oszczędność czasu, sam już kilkukrotnie skorzystałem i jestem zadowolony (moja Luba również :P)
Pozdrawiam
m

Ja tym razem stawiam na walentynkowy prezent personalizowany tego rodzaju https://suprizo.pl/prezent-na-walentynki-c90 tylko jeszcze nie wiem co konkretnie wybrać. Najbardziej podoba mi się plakat i skarbonka.

Gość ola

proponuję odwiedzić targi Remadays w dniach 13-15.02.2019 w Nadarzynie. super miejsce do szukania prezentowych inspiracji oraz zapoznania się z najnowszymi gedzetowymi trendami.

Gość Bubba

w tym roku przygotowałem dla dziewczyny fotoalbum. Wybrałem trochę zdjęć i na stronie Kserkopu zlepiłem wszystko w całość. Myślę, że dokupię jeszcze do tego kwiaty, wino i będę miał klasyczny sprawdzony zestaw