Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam zainteresowana facetem, sprzyjałam mu jak tylko mogłam a on obraził się za

Polecane posty

Gość gość

nic nie ważna sprawę, no jak księżniczka jakaś! Próbowałam to załagodzić, byłam miła, sprzyjałam mu jeszcze bardziej a on jeszcze bardziej niedostępny! Co robić? :(

Gość gość
Olej buraka, widać nie wie co traci... Obraza się o byle co, nie mialabys z nim łatwo. Poszukaj prawdziwego faceta a nie takiego c**eusza

Gość gość
Nic już nie zrobisz.

Gość gość
Jeżeli się obraził, to miał powód. Sama sobie jesteś winna.

Gość gość
Wyzej to jakas cipka sie wypowiedziala. Prawdziwy facet sie nie obraza, nie strzela fochow. ty masz jakies lesbijskie sklonnosci czy co ze sie takim niezidentyfikowanym czyms przejmujesz?

Gość gość
Już się zaczyna wyzywanie faceta, bo żadnej do głowy nie przyjdzie że on po prostu mógł nie być zainteresowany autorką i tyle w tym temacie. Ale przecież to takie kobiece, jak kobieta nie chce faceta to ma takie prawo, jak facet nie chce kobiety to od razu c**a, albo gej :P

Gość gość
Wyzej to jakas c*pka sie wypowiedziala. Prawdziwy facet sie nie obraza, nie strzela fochow. ty masz jakies lesbijskie sklonnosci czy co ze sie takim niezidentyfikowanym czyms przejmujesz? x Znowu ten babski prymityw się wypowiedział.

Gość gość
Też mi się wydaje dziwne, że facet udaje obrażoną księżniczkę... Powodu nie miał, różne rzeczy się dzieją ale nie za takie nieporozumienie, za które zresztą przeprosiłam. Był zainteresowany, widać było...dawał znaki i robił różne kroki co do mnie a teraz...teraz obrażony.

Gość gość
Rozczarował się twoim zachowaniem tak bardzo, że przeszła mu kompletnie ochota, by się z tobą zadawać. Ma takie prawo i wybór.

Gość gość
Jakby było czym to bym zrozumiała ale jeśli ma robić cyrki za takie błahe rzeczy to chyba lepiej że teraz to wyszło niż później jakbym się bardziej zaangażowała.

Gość gość
Na 90% po prostu znalazł pretekst żeby urwac kontakt, zwyczajnie juz nie jest zainteresowany a nie wie jak to zakończyć, to się obraza o byle g...no. Być może ma juz na oku inną. Olej go.

Gość gość
o patrzcie juz podskakuje.prawda boli co c**eczko?

Gość gość
22.28- oo jeden z frustratow się odezwał :D. Faceci Twojego pokroju zapewne obrazaja się o byle g...no, jakie to ,,męskie" ha ha. Oczywiście Twoim zdaniem autorka winna, może tylko kolesiowi uwagę zwróciła w jakimś aspekcie ale ksieciunio strzelił Focha, dobrze jej tak :D.

Gość gość
21.59, bardzo prawdopodobne. A jeśli chcecie znać powód to...nie chciałam się zgodzić na godzinę spotkania, chciałam 2 godziny później ale on się uparł i ja też byłam uparta i próbowałam go bardzo bardzo nakłonić a on wyszedł a w drodze krzyknął swoją godzinę i trzasnął drzwiami.

Gość gość
No to oboje jesteście siebie warci, dwoje przedszkolaków. Lepiej że się rozstaliście.

Gość gość
niestety mezczyzni czesto prowokuja rozstanie gdy przestaje im zalezec Ale nauczylam sie tez w zyciu ze nie warto skupiac sie i byc przygnebionym z powodu takich ktorzy maja problemy z komunikacja nie powiedza o co im chodzi i maja fochy Trzeba dalej szukac mezczyzn z ktorymi mozna stworzyc zwiazek a podstawa zwiazku jest szczera rozmowa

Gość gość
Kobiety to dopiero mają fochy o byle g****o i jakoś nie mają do siebie pretensji.

Gość gość
nie wiem dlaczego ale szczera rozmowa zawsze kojarzy mi sie z liściem

Gość gość
Ja naprawdę nie mogłam wcześniej i nie spotkaliśmy się wtedy w ogóle. I tak oto się obraził, przeprosiłam go nawet ale on...nic, cały czas to samo...

Gość gość
Niedosc ze zachowal sie jak d**ek to jeszcze za nim latasz? Pomysl jakbys miala znim ciezko w zwiazku, obrazal by sie za kazdym razem jak zupa bylaby za slona?

Gość gość
Przestań narzucać się mężczyźnie, nie jesteś w jego typie, szuka nadal swojej drugiej połówki, a ty nią nie jesteś. Pan ma prawo szukać, aż znajdzie prawdziwą miłość, nie jakąś atrapę...Miej odrobinę honoru i godności, wstyd...

Gość gość
Pan nie jest zainteresowany tobą, jak widać po tym poście- SŁUSZNIE...

Gość gość
POZNAŁ kogoś...

Gość gość
Koniecznie zapomnij o nim!Ja tak miałam i było przesrane!! Też za młodu robił takie fochy ale miałam różowe okulary i weszłam z nim w związek.Wieczna huśtawka nastrojów,od super fajnych chwil po fochy,karanie milczeniem itp.Takie coś robi straszne spustoszenie w głowie,już lepiej gdy jest ciągle źle bo łatwiej odejść.Moja dobra rada dla wszystkich skorzystajcie z bolesnych doświadczeń innych kobiet i darujcie sobie takich pacjentów,bo zryją waszą psychike i cieżko bedzie się podnieść. Ps nie chodzi o to że mu niepasowała,bo oczywiście że mogło tak być. Chodzi o normalna komunikacje,a w tym wypadku jej brak...emocjonalne szantaże,wymuszania ,to nadaje sie na leczenie po co taki facet?po co takie życie

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi :) Muszę się jeszcze z nim spotykać biznesowo ale jak skończę to koniec, więcej się nie będziemy spotykać na żadnej stopie.

Gość gość
Jutro mam się z nim spotykać, stresuje się.

Gość gość
To jutro potraktuj go jak zwyklego znajomoego, badz oficjalna I nieco oschla, poruszaj tylko tematy biznesowe I Nara :) tak zeby pomyslal, ze nic juz on niego nie oczekujesz

Gość gość
Tak właśnie zrobię. Ciekawe jak wyjdzie, na pewno napiszę jak poszło.