Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiej grupy się zaliczacie

Polecane posty

Gość gość

1 . szczęśliwe Kotarianki 2. Kredytowiczki z pętlą na szyję 3. Wywalające kasę na wynajem 4. Szczęściary z własnym lokum bez kredytu opiszcie swoją historię

Gość gość
Inna grupa Nie mam kredytu, mąż ma zapisany dom rodzinny, ja mam część domu po mamie. Z części oszczędności remontijemy dom od teściów, część odkladamy, może kiedyś jakieś mieszkanie kupimy.

Gość gość
4 ;)

Gość gość
3 i 4 naraz :-) Mamy z mężem mieszkanie w jednym z dużych miast, a ja wyjechałam na 3 letni kontrakt do innego dużego miasta. Mąż został w naszym mieszkaniu a ja wynajmuję.

Gość gość
Zaliczam sie do grupy 5 która nie zagłada innym w kieszeń, nie wyzywa na forum, nie szufladkuje i nie grupuje ludzi, a za to zajmuje sie własnym życiem i potrafi sie z niego cieszyć i czerpać pełnymi garściami

Gość gość
Mam piękny dom z bratem po rodzicach, pewnie kupią nam mieszkanie i jeden tu jeden w domu. Nie chce kupować własnego, bo jestem kawalerem pracującym mobilnie, lekarzem. Kupiłem za to samochód za 300 000, i mam na kilka nieruchomośc****eniędzy, ale jak to mówią, kto nie ma szczęścia w miłości, ma w finansach, mam 35 lat i sobie żyje

Gość gość
2x4 :D

Gość gość
Dupnie. Wyremontowany za własne pieniądze dom dziadków który prawnie jst ich czwórki dzieci . Ja mieszkam tu od urodzenia oni mnie wychowali i to ja zajmowałam się nimi do śmierci . Niestety zostałam jakby na lodzie . No ale nic doceniam ze szanowna rodzinka jeszcze mnie nie wyrzucila ..to takie szlachetne !!:O

Gość gość
4. Czy szczęścia? Na obecna chwile mogę tak powiedzieć ponieważ nie mamy u szyi uwiazanego kredytu. Ale to tylko dzięki 7 laty wyrzeczeń, odmawiania sobie wielu rzeczy, pracy za granicą i odkładaniu. W spadku niczego nie dostałam i nie dostanę, nigdy na to nie liczyłam, bo zawsze byłam tym gorszym dzieckiem. Mieszkanie, jeszcze za życia, rodzice przepisali w darowiznie bratu. Nie mam o to pretensji. I, paradoksalnie, to zmotywowalo mnie do tego żeby samej o siebie zadbać. Sama musiałam zadbać o swoje wykształcenie, prace. I dzięki temu mam to co mam. A brat? Mieszka ze swoją partnerka i dwójka dzieci u rodziców, pracuje jak mu się zechce. A rodzice wylewaja żale. Ale mnie to nie dotyczy, bo jak sobie pościelili tak teraz muszą spać.

Gość gość
szczęśliwa kredytowiczka :D

Gość gość
5. Nieszczęśliwa trollica z obsesją 6. Uzależniona od Kafe

Gość gość
kiedys 3 teraz 4. Nie miałam pętli na szyi to wzięłam korzystny kredyt, który udało mi się spłacić w 3 lata.

Gość gość
ja byłam kiedyś wynajmująca teraz mieszkamy u teściów ale nie za kotarą tylko mamy dla siebie całą górę z osobnym wejściem 2 pokoje kuchnia łazienka ale ponieważ ciężko się mieszka z teściami , wtrącają się i buntują mojego męża żeby mi nie pomagał, a sami żądają od niego pomocy to zostałam kredytowiczką i kończymy budowę domu