Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ja i on

Polecane posty

Gość gość

3 miesiące temu stracilam dziewictwo z facetem którego kochałam, stało się to z miłości, mega na mnie działał, podobało mi się w nim wszystko i i była chemia. Choć był sporo starszy nie miał dużego doświadczenia i prosił bym go instruowala co jak ma robić . A wiec zaczęło się to pewnej soboty na imprezie w klubie gdy na parkiecie zaczęliśmy się przytulac i calowac. Potem zabrał mnie do auta na parkingu bo nie mieliśmy możliwości gdzie indziej tego zrobić Trochę pogadalismy i przeszlismy do rzeczy na tylnich kanapach. Najpierw gra wstępna, przytulanki całowanie, rozbieranie garderoby po czesciach, zostaliśmy nadzy no i początkowo probowalismy na jezdzca ale nie chciał wejść bolało. zawsze marzyłam aby mój 1 raz był bez gumy wiec zdjął gumkę, popiescilam go trochę ustami no i spróbowalismy po misjonarsku. Tym razem wszedl cały nie mogłam w to uwierzyć. W aucie było ciasno czulam źe całe się trzęsie. Czułam bol a jednocześnie przyjemność. Po wszystkim się rozpalakalam wzruszyłam sie ze to się już stało i zrozumiałam wtedy ze w sercu będę go mieć już na zawsze. Nie wiem czy zrozumiał mój płacz. Wiem ze prowadził roztrzesiony zdenerwowany. Wyjeżdżając stamtąd zawadzil o coś i zgubił jakaś część ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować