Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara223

Wyspa Tropikalna Berlin na urodziny chłopaka tak czy nie?

Polecane posty

Gość sara223

Hej laski. Mam dylemat.Moj facet ma urodziny za kilka dni a ja jestem w kropce. Bylam zdecydowana na wyjazd do Berlina na wyspe tropikalna ale tera niczego nie jestem pewna. co myslicie o tym? wstac z samego rana,on o niczym nie wie,tylko dzien wczesniej uprzedzic o pobudce. spakowac sie wczesniej i heja go do auta i jedziemy na tropiki. do punktu mamy ponad 300km,za bilet za siebie zaplace 120zl,solenizaci w tym dniu wjazd free..i ew.koszty dodatkowe czyli mam ogolnie przygotowane 700zl na wyjazd razem z paliwem ktore wyniesie conajmnidej 200.. wracajac po drodze chcialam zabrac go do restauracji REDO XXL w berlinie gdzie podaja niecodziennie wielkie burgery czy sznycle.to cos innego,no i po zabawach w wodzie bedzie gloddd :P czy to wszystko to dobry pomysl? czy inaczej wydac te pieniadze na urodziny???

Gość WuWu123
Hej :) Uważam że to bardzo świetny, a przede wszystkim inny pomysł niż wszystkie inne, które pewnie dotychczas miał :) Sam Berlin już do mnie mówi a wyspa tropikalna? Super pomysł! Raz byłam i polecam każdemu, co prawda finansowo trzeba sie przygotować , ale czego się nie robi dla ukochanego :) Aż chyba sama zorganizuje taki wyjazd mojemu ukochanemu na urodziny, wg mnie powinien być bardzo zadowolony. Bynajmniej mój by był :) Więc nie wahaj się i heja na tropiki !! Tylko napisz jak się spodobało . Powodzonka i miłych urodzin ;)