Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę obecnego rządu tego kraju, działają mi te ścierwa na nerwy

Polecane posty

Gość gość

wczesniej zlodzieje teraz pseudokatolskie gowna pierdolone minister edukacji o matko, maciora mon kurwa rzyg jezu nawet niemiec nie stac na 2 % na wojsko mam nadzieje ze wybuchnie w polsce wojna domowa i NATO wkroczy do nas jak do bośni

Gość gość
Powinniśmy ich mordować...

Gość Mordkaa
No widzisz, a mi PeOwskie ścierwa działały na nerwy przez 8lat władzy i nadal działają. Musisz tak jak ja uciec za granice, żeby przestać się wkur... :D Pozdro nierobie 🖐️

Gość gość
kolejny Cyba jeden siedzi za morderstwo - ty skonczysz tak samo jak sie nie ogarniesz to nie jest normalne, zeby sie tak dawac rozbujac emocjonalnie przez media wobec innych takie postawy pokazuja jak zwykly niemiec potrafil mordowac zyda - wystarczylo go karmic nienawiscia wobec innych ludzi przez wiele lat...

Gość gość
Już się Cyby ujawniły. Podpalono biuro posła z PiS :( Miłość i szacunek do bliźniego wg POsrańców i śmiesznej N

Gość gość
Kim trzeba byc zeby zakladac taki topic dac sie wmanewrowac w te wszystkie demonstracje a na ko cu vyc tak zflustrowanym aby pisac glupoty. Zajmij sie czyms pozytywnym poczytaj pozwiedzaj. A za trzy lata won na glosowanie. Ten rzad wygral w wyborach demokratycznych. Jesli sie nie popisze przez 4 lata bedzie inny. Ale ty pewnie nadal bedziesz narzekal