Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój kolega jest gejem?

Polecane posty

Gość gość

Hej jak myślicie czy on może być gejem? Otóż mam kolegę, nazwijmy go Adam, poznaliśmy się u moich znajomych, też razem pracujemy. On jest tzw. duszą towarzystwa, często jak organizowaliśmy imprezy przyprowadzał kolegów i koleżanki. Najczęściej przychodzi z jego strony taka trójka, nazwijmy ich Marek, Karolina i Paulina (wszystkie imiona zmyślone). Ten Adam jest bardzo inteligentny i przystojny, a Marek też bardzo inteligentny i dowcipny, w ogóle fajny ale średnio atrakcyjny. No i niedawno jak za coś płaciliśmy to Marek miał brudne ręce i prosił żebym wyjęła dychę z portfrela a w portfelu miał zdjęcie Adama. Wcześniej jak pokazywał coś na telefonie to miał go na tapecie, ale potem zmienił. Wczoraj poszukałam go na FB (nie ma tam prawdziwego nazwiska a ja nie mam go w znajomych) i ma pełno zdjęć z Adamem. Więc jak myślicie czy oni są parą?

Gość gość
Raczej tak

Gość gość
najprawdopodobniej ale co Ciebie to w ogóle obchodzi, masz plany wobec jednego z nich czy co?

Gość gość
No w sumie mi się ten Adam podobał, nie wygląda na geja i zachowuje się "normalnie", nigdy bym nie pomyślała... :(

Gość gość
A jakbym miał na tapecie w telefonie, w portfelu i na Facebook zdjęcie swojego psa to znaczy że jestem zoofilem ?

Gość gość
"No w sumie mi się ten Adam podobał, nie wygląda na geja i zachowuje się "normalnie", nigdy bym nie pomyślała..." dziewczyno przestań myśleć stereotypami; nawet nie wiesz ilu jest "normalnie" zachowujących się gejów. A takich jakimi ty ich sobie wyobrażasz jest mniejszość. I to nie geje, a c***y zwyczajne są :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Nie spotkałam faceta który by nosił zdjęcie kumpla i miał je na telefonie, psa owszem. Poza tym to zdjęcie z portfela jest zdjęciem dowodowym, więc on mu je raczej dał :( Na Fejsie mają normalne zdjęcia, ale strasznie dużo ich.