Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból pachwin

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki. Mianowicie, jestem w 18tygodniu ciazy. To moja druga ciaza ale od wczoraj czuje bol w pachwinach. Dzisiaj jest mocniejszy ale tez nie jest nie do zniesienia. Zazwyczaj w momencie wstawania lub przy chodzeniu. Mam wrazenie ze zaczynam lekko chodzic okrakiem. Chcialam zapytac czy mialyscie podobnie? Czy to wrozy cos zlego czy po prostu malenstwo gdzies uciska

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
Nie miałam tak ale może to jakiś ucisk albo więzadła się rozchodzą. Skontaktuj sie ze swoim ginem.

Gość gość
urodziłam 3 dzieci i za każdym razem bolały mnie pachwiny, po porodzie ustępowało.

Gość gość
od połowy ciąży mnie bolało tak,że ledwo chodziłam,w ogóle ciąża to wyjątkowy koszmar jeśli chodzi o kondycję i samopoczucie.Ale potem jak urodzisz jest tylko lepiej

Gość gość
To takie wypychanie przy spojeniu lonowym przy wstawaniu a jak pochodze to ucisk w pachwinach. Wolalam sie upewnic czy ktos tak mial bo przy pierwszej ciazy (7lat temu) nie pamietam czy tak bolalo.

Gość gość
Ja mialam bardzo silny bol w pachwinach. Szczwgolnie dokuczal mi gdy lezalam i chcialam sie przewrociv na druhi bok lub wstac albo gfy troche pochodzilam. Lekarz mowil, ze stawy sie luzuja i przygotowuja do porodu.