szablowa 1 Napisano Styczeń 18, 2017 Ktoś ogląda ten serial? Dla mnie równie dobry co Skins. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szablowa 1 Napisano Styczeń 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fqxPuC6eQlM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Tutaj też mówią o Skam :) świetny, obejrzałam w 2 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Kolesie tam są boscy. Brałabym ♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Fajny avek z Kurisu ♡. Gdzie oglądaliście Skam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Pytam, bo miałam problem z odnalezieniem. Było albo w kawałkach albo tylko po norwesku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 tumblr może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 Na Evena nie mogę się napatrzeć. coś w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 No, ale serio. Gdzie oglądacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 Na cda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 Widziałam na Youtube całe odcinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 Even jest hipnotyzujacy,mam nadzieje,ze o nim bedzie nastepny sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 Marne szanse, ale też bym chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 Ciastko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Dałam się porwać zbirowemu hajpowi. Śledzę też nasze polskie profily skam na tweeterze i facebooku. Fajne towarzystwo. A co do serialu to chowają się przy nim amerykańskie i polskie 'pierwsze miłości'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Ten serial jest bardziej skierowany do nastolatków czy to coś bardziej uniwersalnego jak Skins i każdy może oglądać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 *skins czyli Kumple jakby ktoś nie wiedział o co mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 to serial dla nastolatków ale kobiety które dalej wierzą w bajki też mogą oglądać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Ogladalam tylko 3 sezon ale przyznam ze wciaga niesamowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 3 sezon świetny. potwierdzam. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Jakie tam bajki i tylko dla młodych. Dla mnie bardzo przypadł do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Ja odkryłam dzięki fragmentom z Youtube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 To w końcu lepsze czy gorsze od Skins, bo ludzie z którymi pisałam nie mogą się zdecydować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Już się nie nakręcaj to i to dobre. Obejrzyj i będziesz wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2017 Skins widziałam całe. Skam jeszcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2017 Nie wiem czemu ludzie porównują te dwa seriale. Pod wieloma względami to co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2017 Kazda osoba jest pokazana w wyjatkowy sposob. Jestem bardzo ciekawa sezonu o Evenie ze wzgledu na jego chorobe,Sany jesli chodzi o religie i Eskilda bo wydaje mi sie bardzo ciekawa postacia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2017 Bardzo bym chciała sezonu o nim, ale chyba się nie doczekamy. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2017 No wiesz ewentualnie on z Isakiem będą gdzieś na drugim planie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2017 Podobno autorzy serialu przewiduja 9 glownych bohaterow czyli byloby 9 sezonow. Nie wiadomo czy beda to tylko uczniowie szkoly. Wszystko trzymaja w wielkiej tajemnicy, nawet aktorzy maja zakaz wypowiadania sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach