Gość gość Napisano Sierpień 27, 2017 Pokazuje na czym polega prawdziwa przyjaźń. Czasami to aż wzruszające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2017 Dla mnie przyjaźń Sany i Isaka to coś wyjątkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2017 Muszę się zgodzić. Uwielbiam ich rozmowy i rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2017 Obejrzałam całość w tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2017 To dosyć słabo, bo dla mnie to zajęło trzy dni. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2017 Dla tych co tęsknią za Evakiem, codziennie pojawiają się nowe http://www.thepicta.com/user/fairly_local_yo/1977530442 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 Fakt. Skam ogląda się szybko, bo dobre i odcinki są za krótkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 Może sama zacznę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2017 O tak, Evak! Chłopcy są świetni. Aktor grający Isaka mistrzostwo jak na 17 latka, a Even jest po prostu hipnotyzujący. Fajnie, że poruszyli nie tylko temat homoseksualizmu, ale też problemów psychicznych. Trudne kwestie pokazane w tak przyjemny sposób. A chłopcy razem są gorący :) https://www.youtube.com/watch?v=dwF6c9Are6U https://www.youtube.com/watch?v=7EQ7yFsEaZA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2017 Niesamowicie opowiedziana historia miłosna,piękne zdjęcia (zbliżenia) i muzyka,że o grze aktorów nie wspomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2017 To prawda. Dla mnie scena w której Isak zamawia tosty w szkolnej stołówce, a później sposób w jaki patrzy na pojawiającego się Evena to mistrzostwo świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2017 Super scena, biedactwo wyglądał tak jakby nie jadł i nie spał od tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2017 Za to lubię ten serial. Szacunek dla scenarzystów i twórczyni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2017 Szacunek dla aktorów. :) dzieciaki, a profeska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2017 Już czekalibysmy na jesienny sezon.Mógłby być o kimkolwiek aby był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2017 Lubię wszystkich oprócz Wiliama,ale nawet o nim zniosłabym sezon, aby ich tylko znowu zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2017 Ja w sumie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Gdyby było dużo pozostałych bohaterów w takim sezonie też bym zniosła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Henrik będzie na Warsaw Comic Con! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Znaczy Even? Trzeba będzie tam się zjawić z kumpelami i kumplami. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2017 Mam nadzieję, że to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2017 Fajnie, że przyjeżdża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2017 Mój ulubiony serial. ♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2017 Podobno stacja,która wyprodukowała Skam ogłosiła casting dla młodzieży do nowego serialu.Ciekawe czy powtórzą fenomen Skam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2017 Nie mogę się w takim razie doczekać ich nowego projektu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaxxx16 0 Napisano Wrzesień 16, 2017 Scott wraz z resztą grupy musi odkryć prawdę, zanim będzie za późno... Muszisz to zobaczyc: http://seriale.org.pl/teen-wolf-s06e18-napisy-online-1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2017 Reklamy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2017 Zależy kto weźmie się za reżyserię bo to,że Skam był tak dobry to głównie zasługa autorki Julie Andem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2017 Pewnie racja, ale scenariusz, muzyka i aktorstwo też było wyborne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2017 Najbardziej kocham sezon 3, ale Noora też była fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach