Gość gość Napisano Marzec 12, 2018 Nie oglądam. A dobra ta wersja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2018 Jest na cda, ale tylko cztery pierwsze odcinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2018 Dodadzą i resztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2018 Uwielbiam wszystkie sezony oryginalnego Skam. Szkoda, że nie ma więcej. Isak, Noora, Eva, Jonas byli świetni. Szkoda, że tak późno zabrałam się do tego serialu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2018 Jest już też włoska wersja,każdy chce mieć swoją. Jednak mnie najbardziej ciekawi amerykańska, bo przy niej pracuje twórczyni oryginalnego SKAM. Zobaczymy,co z tego wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2018 2018.04.18 Zaciekawiłaś mnie. Będę śledzić te informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2018 Obejrzałem pierwszy odcinek Skam Austin i przyznam,że miłe zaskoczenie. Zwyczajni nastolatkowie, bez przesadnych makijaży i wymyślnych fryzur. Czuć rękę Julii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2018 Idzie obaczyć ten inny Skam skoro tak chwalicie, ale przy tylu pozycjach do oglądania to trochę potrwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2018 Wspaniały serial. te cztery sezony za szybko mi zleciały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2018 Uczta dla oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 Uwielbiam ten serial. Norweska wersja najlepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Sezon 3, isak i even. a także noora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuririn Napisano Grudzień 7, 2018 Chyba ponownie sobie obejrzę. Przypomniało mi się, że ominęłam sezon pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szablowa 1 Napisano Marzec 6, 2022 Kiedy Skam Polska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyga12 2 Napisano Luty 16, 2023 Czy powstała ta amerykańska wersja SKAM? Gdzie można ją obejrzeć, jeżeli tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach