Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile spia wasze 10 miesieczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

Corka spi od 20 do 7 rano z tym ze czesto sie wybudza czasami nie spi z godzine a potem zasypia.W dzien ma2 drzemki po ok 1.15 h .Czy to nie za duzo ?Moze powinna spac krocej w dzien to noce by przesypiala ?Jak to wyglada u Was ?

Gość gość
Raczej nic złego się nie dzieje. Widocznie tyle potrzebuje snu moje miesięczne dziecko potrafi czasem 7 godz w nocy spać i w dzień co jakiś czas drzemki. Taki śpioch ci się trafił ciesz się bo możesz trochę pospac

Gość gość
U mnie dwie drzemki po 2 godz i noc od 20 do6

Gość gość
Mój syn 11 mies śpi 20-8 rano. W dzień ma dwie dzemki. Jedna 1,5-2 godz i druga ok. 1 godz. Nie wydaje mi się zeby za dużo spal. Ile potrzebuje tyle spi. Sen jest zdrowy dla niemowląt. Bardziej bym się martwiła gdyby spal mniej.

Gość gość
Dobrze spi. Moja corka nie budzila się w tym wieku natomiast zaczela po drugich urodzinach. Kazde dziecko jest inne ale twoje jak najbardziej w normie

Gość gość
Moj maluch spi od 20 do 7 rano. Karmie piersia wiec jeszcze w nocy 4 razy sie budzi . Masakra. W ciagu dnia 2 drzemki od 40 min do 1.5 ha. Roznie.

Gość gość
Moje dziecko ma 16 miesięcy śpi od około 22.00 do 10.00, ale budzi się co 2,5 co 3 godz.