Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałem kosza

Polecane posty

Gość gość
To smutne ,co napisałeś.Po co się spotykać jeśli nie zależy Ci na stałym związku.:-(

Gość gość
Masz rację nadzieja umiera ostatnia i tego się trzymaj.Do zobaczenia:-)

Gość gość
bo nie wirzę że mogę zbudowac trwały zwązek - ale jednocześnie na tyle ją lubię że nie wiem - chcę się spotkać i pogadać. Nie chcę nikogo ranić ani być zranionym - przechodziłem przez to, to było piekło. A ona wydaje się być ok i ułożona,niegrzeczni chłopcy to nie w jej typie,ja nie jestem na pewno bad boyem i nie potrafię udawać.

Gość gość
to powyzej do gościa 22:48

Gość gość
gość 18:35 no może na początku ale doszedłem do wniosku że tej dziewczynie nie warto robić takiego świństwa - ona jest naprawdę w porządku,spokojna,ułozona i bardzo ładna - nie jest to typ karyny.

Gość gość
Co znaczy karyna?

Gość gość
Dziewczyny w takich wypadkach czasami same zmieniają zdanie po jakimś czasie (tygodniu, miesiącu). Bo zaczynają myśleć o takim facecie i czasem nawet potrafią go sobie nieźle wkręcić. Więc nadzieja jeszcze jest - tylko jedna uwaga - z dziewczynami warto się umawiać dla związku, a nie dla seksu, zwłaszcza niezobowiązującego.

Gość gość
Pierwsza rada z 17.08 najlepsza.

Gość gość
gość 23:31 karyna to okreslenie pustej lali,przeważnie dziewczyny dresiarza,pakera,z ostrym makijażem i niskim wspołczynnikiem intelektualnym - nie piszę tego złośliwie,po prostu każdy ma prawo do szczęścia,nawet one. Tylko że to nie moja liga.

Gość gość
skoro dostałeś kosza to o co chodzi?

Gość gość
no dostałem ale jak głupi się łudzę że jeszcze może zmieni zdanie -strasznie mnie zaintrygowała i chciłem się z nią spotkać i pogadać - ona chyba pomyślała że chcę ją przelecieć. Ni ukrywam że jest bardzo atrakcyjna ale ja chciałem zacząć niezobowiązująco i porozmawiać - nie jestem typem buhaja co zmienia kobiety jak rękawiczki.

Gość gość
Rozumiem,znasz ją dobrze jak widzę to i lepiej ,bedziesz wiedział jak zacząć.

Gość gość
a może nawet bym nie chciał z nią być? Nie wiem to dziwne, boję się angażować i sam nie wiem co czuję do tej dziewczyny - na pewno jednak bardzo chciałbym się z nią spotkać a co potem...nie wiem.Podejrzewam że i tak kogoś ma,jest bardzo ładna,więc może nie chciał robić mi nadziei.

Gość gość
No jesli tak pomyslała to musisz to jakoś odkręcić teraz i otworzyć się,wiem że to wymaga odwagi ale teraz jedynie szzczerosć Cię ratuje..i otwarte karty ,musisz zaryzykować,zobaczysz że nie pożałujesz.

Gość gość
najlepsze jest to że takich dziewczyn jak na lekarstwo - spokojna,ułożona i bardzo ładna. Szkoda byłoby stracić taki diament. No ale życie pisze okrutne scenariusze i się powoli pzestaję łudzić - a chciałem pójść tylko na kawę.Przynajmniej na razie. Dziewczyny wszystko traktują w kategoriach randki - troche to dziwne.

Gość gość
To już nawet nie chodzi o to jak to potraktowała,tylko o to że zdenerwowała się Twoją krytyką jej osoby.Przyznaj,byłeś chamski..sprowokowałeś ją niepotrzebnie.Też liczyła na normalną rozmowe ale bez owijania w bawełnę i sciemniania ,podając sie za inną osobę.Tak nie można.Nie można bawić sie czyimiś uczuciami.Zrozum to.

Gość gość
23.50 Dziewczyny wszystko traktują w kategoriach randki sporo znasz tych .. karyn 😴

Gość gość
gość 00:02 no sporo niestety- z niekt,órymi pracyję ale nie stanowią dla mnie żadnej atrakcji.

Gość gość
Więc co najbardziej Cię w niej ujęło?

Gość gość
Może to , że nie jest taka jak karyny? Do dziewczyny mogły dotrzeć jednak opinie, że jest "randkowiczem z zawodu"

Gość gość
A jest?

Gość gość
Dlaczego miałyby dotrzeć do niej takie opinie??skoro wszystkich zlewa w tym rownież Tobie dała kosza.

Gość gość
No cóż, karyny też między sobą rozmawiają, te z którymi się pracuje też wymieniają się poglądami na temat randkowiczów :P

Gość gość
Postaw na coming-out i pozwól dotykać swoje ego innemu...

Gość gość
Rence precz od ego!

Gość gość
No i co z tego że rozmawiają?kazdy ma swój rozum i nie słucha głupich plotek

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
no cóż trzeba będzie jakoś przełknąć tą żółć