Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic? doradzcie cos

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam pewien problem. Chodzi o to ze kiedyś spotykałam sie z chłopakiem, czułam ze to prawdziwa milosc. Minęło juz kilka lat nasze drogi sie rozeszly a ja nie mogłam o nim zapomnieć, nadal o nim mysle. Nie przestalam go kochać a nawet kocham bardziej. Niedawno po tylu latach on sie odezwał, jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu tylko jest pewien problem. Gdy go straciłam byłam załamana, żeby nie byc sama szukałam tzw produktu zastępczego i znalazłam. Obecnie jestem juz 3 lata w związku z innym mezczyzna którego nie kocham, jakis czas temu mi sie oświadczył a ja niestety powiedziałam tak. Jest to związek bardziej z rozsądku bo ja czuje ze kocham byłego i zawsze będę go kochać. Doradźcie cos bo nie wiem co robic

Gość gość
Związek z rozsądku. A z perspektywy Twojego faceta związek z kobietą, która go nie kocha.

Gość gość
Wolałabym jakas rade co zrobić - zostawic go?? Wtedy zlamie mu serce . Z drugiej strony nie chce go ranić

Gość gość
I co z tego,ze po latach się odezwał? Pojawił się i znowu zniknie. Szanuj to co masz bo mozesz to stracić.

Gość gość
spotkaj się z byłym

Gość gość
Bardzo chce sie z nim spotkać ale to bd troche nie fair w stosunku do mojego teraźniejszego. Juz sama nie wiem co mam zrobić :(

Gość gość
Krzywdzisz świadomie tego swojego obecnego faceta. To zwykła podłość.

Gość gość
rówieśnikami jesteście?

Gość gość
Wiem ze go krzywdze i bardzo zle sie z tym czuje ale nie potrafię go zostawić bo on sie załamie. Już raz chciałam go zostawić to sie zwyczajnie rozpłakał, zrobiło mi sie go szkoda i dalej to ciągnę w sumie nie wiem po co.

Gość gość
A jak myślicie po co były sie odzywał po takim czasie??

Gość gość
Sama nie wiem... Moze nadal cos czuje

Gość gość
jakbyś prawdziwie wciąż kochała tego poprzedniego, to nie byłabyś w stanie wejść tak szybko w nowy związek. Wiem, co mówię, bo już tak mam od ponad 2 lat. Ty po prostu nie chcesz być sama i tyle. Nie wiem, czy tu chodzi o konkretnego faceta, bo gdyby tak było, to byś czekała w samotności aż przestaniesz go kochać, a nie oszukiwała innego, byleby nie być sama

Gość gość
Czekałam 4 lata. Myślałam ze juz wszystko stracone

Gość gość
Czekałam 4 lata, myślałam że juz wszystko stracone

Gość gość
a po cholerę Ci ten związek? nie możesz być po prostu sama? nie szkoda Ci czasu na coś takiego? dla mnie to NIEWYOBRAŻALNE.

Gość gość
A ty byś chciał/chciala byc sama???

Gość gość
nosz kuźwa jestem sama! a adoratorów mi nie brakuje, ale nie wyobrażam sobie tak kogoś krzywdzić. co jest złego w byciu samemu? w ogóle nie wyobrażam sobie BYĆ z kimś, do kogo nic nie czuję albo czuję niewiele

Gość gość
Czyli facet odezwał się po 7 latach?? mieliście w tym czasie jakiś kontakt? Jaki był powód zerwania? I skąd wiesz, czego on chce teraz? No chyba, że znudziło mu się szalenie z innymi, chce stabilizacji względnej, a kojarzy, że go kochałaś i że byłabyś dobrym materiałem na żonę. Smutne, ale prawdziwe. Ile masz lat i ile on ma lat? Szkoda mi twojego narzeczonego, życie jest jedno i nikt nie zasłużył na to, żeby być w związku bez miłości. Ja nigdy, przenigdy, nie chciałabym być tak oszukiwana. I to z tego powodu, że ktoś tam okazał się takim egoistą, że myśli tylko o sobie, żeby nie być samemu, a nie patrzy na to, że odbiera komuś szansę na prawdziwą miłość...

Gość gość
Ja mam 25 lat on 31. Chciałabym zerwać z moim narzeczonym ale nie potrafię. Juz raz próbowałam to sie rozpłakał mowi ze nie wyobraża sb życia bezemnie

Gość gość
W takich sprawach nie szuka się rad, tylko postępuje zgodnie ze swoim sumieniem(oczywiście, gdy się go posiada).

Gość gość
a co z bachorem ??

Gość gość
najpierw rozstanie z tym, dopiero wtedy spotkaj z byłym

Gość gość
Ona lubi się pieprzyć z kimś kogo nie kocha. Łatwa jak ameba co za różnica kto jej wsadzi. Da mu dupy żeby nie płakał.

Gość gość
nie rozstawaj się ,spotkaj się z byłym i zapytaj czego chce ,a jak się zdecydujesz na byłego to zostaw obecnego ,a jak były zrobi numer to go powieś na jajach i wróć do obecnego

Gość gość
zazwyczaj to baby płaczą a faceci pieprzą dziwki bo sa łatwi :-)

Gość gość
gość dziś "Ona lubi się pieprzyć z kimś kogo nie kocha. Łatwa jak ameba co za różnica kto jej wsadzi. Da mu d**y żeby nie płakał" Widze ze mierzysz innych swoja miara. Gratuluje rozumu, moze kiedyś zmądrzejesz ale to juz nie moja sprawa