Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestałem szukać dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
chodzi mi o to po co komuch łazi do kościoła

Gość gość
z przyzwyczajenia zeby szantażem wymusić zrobienie loda przez jakąs harcerke w zamian za dyskrecje w kwestii jej antysystemowej działalności?

Gość gość
lubicie kooorfy wędkować? rajcuje was to szarpnięcie kiedy przynęta chwyta? to nie wędkujcie na mnie więcej po wyskocze z wody i was przegryze na pół

Gość gość
wwbija se do tych łbów że możecie mnie zabić ale nigdy mnie nie przewaniaczyie

Gość gość
I jeszcze komuch, wściekłe koorfy, harcerki, wędkowanie, antysystemowa działalność. Nie podobają ci się harcerki, to się dookoła nich nie kręć. Ktoś ci każe? Nie. Sam na nie wędkujesz. To forum jest dla kobiet, a nie dla wulgarnych i agresywnych wędkarzy-hipokrytów.

Gość gość
"mam rodzine dziec***ięć kochanek i 12 kochanek synów w ym 6 wspólnych" spiertalać l********gi.

Gość gość
to nie jest żadne forum. w najlepszym razie to korporacyjny okulnik wewnąrzywdziałowy

Gość gość
Męskie fora są tutaj: pomesku.org.pl/ m-forum.pl/forum/4-swiat-mezczyzn/ www.menshealth.pl/forum Odczepcie się w końcu od kobiet na tym forum.

Gość gość
idź ta niech was bogusław linda przygrnie. poskaczeta se na spadochronach zrobicie spływ pontonowy kanalizacją miejską postrzelacie do bachorów w afganie. mnie to nie interesuje.

Gość gość
ale ogólnie dobrze sie bawiłem:) troche za wcześnie sie wyłamałem z tego kabaretu ale już juz sie nie mogłem powstrzymac od smiechu:D

Gość gość
dobrze że was szkolili. można wami sterować jak ruchem ulicznym kolorem światełek

Gość gość
a teraz wypiertalaj sprawdzić czy nic nie wsiąkneło na jakimś egzotycznym koncie

Gość gość
Nikim tu nie sterujesz, ale wielu lubi się oszukiwać, że ma nad innymi władzę, której wcale nie posiada.

Gość gość
fajnie, e masz tego świadomośc. to pierwszy krok do oświecenia:D

Gość gość
co do moich ambicji włądania to chce jedynie posiadać władze wytłumaczenia wam żebyście sie ode mnie dla własnego dobra otpiertolili

Gość gość
zrobie wsystko żeby wam wsadzić nóz między żebra od tyłu od przodu od środka. jak mi nie dacie wyboru. bo ogólnie to chce po prostu żyć po swojemu a nie po waszemu. nie traktujcie tego ambicjonalnie. albo jak chcecie to traktujcie. wasz wybór

Gość gość
nie możecie? zainwestowaliście? nie zainwestowaliście ale ma wygladać jakbyście zainwestowali? ma mnie ruszyć strach czy sumienie? macie tam jakiegos psychola? dawaj ggo kooorfa do klawesyna

Gość gość
Nikt się od takich jak Ty nie odczepi, bo to wy macie się odczepić. Wpiszcie sobie "kafeteria" w google. Co tam jest napisane? "Forum dla Kobiet". Odczepcie się w końcu i zaczepcie na jakimś męskim. Pewnie tego nie zrobicie. Wam chodzi o to, by się wpraszać do kurnika, dziobać ziarna na chybił-trafił (wędkowanie), robić z siebie ofiary i jeszcze usiłować go przejąć.

Gość gość
jesteś? słuchaj mnie wujek. już wam raz mówiłem że sie wilk z owcą nie dogada. nie wiem kto was uczył fachu ale cały czas próbujecie do mnie stadnie wyć w nadzei że wam odbeeeeecze coś sensownego. to ma wg ciebie senns? za dużo książek za dużo doświadcenia za mało logiki ielastyczności.

Gość gość
nie przykładaj rzeczywistości do schematów zaplanuj coś sam. boisz sie? macie procedury? to jekooorfa zmieńcie

Gość gość
Na shledanou.

Gość gość
wam też

Gość gość
dziś Nie masz do konca racji, ja jestem kobieta wzrokowcem i lubie popatrzec na zgrabna pupcie :P Ogolem ponoc ok. 70% panow to wzrokowcy, a 30% sluchowcy, a w przypadku pan dokladnie odwrotnie.