Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgłosić to na policję ?

Polecane posty

Gość gość

Moja 17 letnia córka została pobita przez 24 letnia córkę mojej koleżanki zgłaszać to ? Tak poza marginesem to nie jest prowokacja mowię poważnie

Gość gość
A mocno pobiła?

Gość gość
córka razem z koleżanką do ciebie do domu i ma przeprosić twoja córkę. Kiedyś pobiłem kolegę i wparowała jego matka do nas do domu musialem tam iść i go przeprosić. Dziś jako drorosły uważam, że to było dobre posunięcie mojej matki i tego kolegi. Obie znały się juz wcześniej.

Gość gość
Ja bym zglosil.utemperuje to nosa tamtej .naruszenie nietykalnosci cielesnej .powinnas pojechac na pogotowie najpierw zrobic obdukcje.mialabys papier jakis na poczatek jako dowod.

Gość gość
Jak najbardziej zgłosić, aby tamta nie czula się bezkarna

Gość gość
Tylko ona ma 24lata!!! To dorosla stara duuupppa.powinna dostac zawiasy albo ze 2 lata paki.

Gość gość
Weź córe i jedź do nich do domu, policji w to nie mieszaj. Tamta będzie miala przerąbane w domu na 100%

Gość gość
To nie jest powiedziane, żę będzie maiała przerąbane w domu. Są różni rodzice, ślepo broniący swoich dzieci, oj rózni

Gość gość
Wy jestescie chorzy jacys!!mozna by jechac do nich jakby to hyla rowiesnica.ale ona 24lata-w tym wieku to juz sie ma rodzine i trojke dzieci.zgls na polcje.bedzie miala wpis do rejestru karnego i juz nie do kazdej roboty ją przyjmą.

Gość gość
w sumie 24 lata to stara doopa już, faktycznie. A, tej twojej coś się stało, ma jakies obrażenia ? Obdukcja jest tu kluczowa, jak już to do szpitala i tam lekarz wystawi opis obrażeń. A jutro rano z tym na komisariat. Po sprawie córa dostanie jakieś odszkodowanie od niej za to i przeprosiny. Psa się nie bije, a co dopiero człowieka... Raczej kara musi być, pobicie to pobicie, to nie jest jakaś tam utarczka słowna, czy szamotanina...

Gość gość
stało jej się coś odpisz...

Gość gość
Dostała z pieści i z tzw liścia w twarz została tez skopana

Gość gość
Pomóżcie