Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety tez sie tak na was patrza ?

Polecane posty

Gość gość

Widze ich zazdrosne spojrzenia,jak ide do sklepu czy na spacer. Ja wysylam mila mine w przestrzen,a wraca do mnie zlowieszcza mina od babki,ktora jakby mogla,to utopilaby mnie w lyzce wody za pierwszym rogiem...i do tego chamsko mnie lustruje. Dodam,ze nie ubieram sie jak lafirynda ani nie chodze wypacykowana,jestem skromnie ubrana,ale zwasze zadbana,czyste wlosy itd.

Gość gość
na mnie sie gapią, ale to chyba tylko pitki im swędzą. skąd wiesz, ze sie na ciebie gapią, gapisz sie na nie? jakbyś sie nie gapiła to byś nie zauważyła. sama sie gapisz i tylko czekasz, aż ktos przez przypadek spojrzy, a potem dopasowujesz swoje wizje, odpuść sobie, jesteś dla innych tak samo obojetna jak inni dla ciebie.

Gość gość
Tak sie sklada,ze wcale sie na nie nie gapie,ale czuje ich spojrzenia na sobie.A jak ktos sie tak uporczywie patrzy to trudno tez nie odwzajemnic spojrzenia,nieprawdaz ?A jak stoi taka i patrzy sie,jakby chciala mi wydlubac oczy i mnie mierzy wzrokiem to chyba wiadomo o co chodzi.

Gość gość
mania prześladowcza to poważna choroba, ale są na to mocne leki

Gość gość
gość dziś mania prześladowcza to poważna choroba, ale są na to mocne leki x Mozesz sobie odpuscic takie komentarze :) Jak zwykle jad sie saczy a odpowiedzi zadnej 🖐️