Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz Siwek

Dietka

Polecane posty

Gość Mariusz Siwek

Hej, Jestem trenerem personalnym już od ponad 6 lat i z powodu dużego zainteresowania stworzyłem dla was diety online!:D nie jest problemem zgubić dużo kilogramów jeśli posiada się odpowiednią dietę,a ja taką Państwu oferuję. Pod tym linkiem: http://www.diety.exhl.pl/?&;sNo=1&&uid=3421&tariff=6 (proszę o skopiowanie całego od h do 6)mają Państwo możliwość zakupu diety.Pozdrawiam i jestem pewien,że radość z naszej współpracy będzie wielka.

Gość gość
ja wręcz zakochałam się w diecie ułożonej przez mojego dietetyka, a właściwie psychodietetyczkę. Jestem grubasem- bo tak wiem to i w pełni zdaję sobie z tego sprawę już od kilkunastu lat. W końcu powiedziałam- dość, chce biegać, skakać normalnie zawiązywać buty! Szukałam kogoś kto trochę ogarnie mój brak motywacji i trafiłam do Pani Moniki Kurdej. Pierwsza wizyta gratis- 1,5 godziny przegadane i zdecydowałam sie. Uważam że nie warto zwlekać, bo po co ? Żałujesz pieniędzy na dietetyka, a pomyśl ile wcześniej wydałaś na jedzenie. Jest dobrze, baa jest nawet lepiej niż dobrze. POlecam umówić się na pierwsza darmową wizytę tutaj :http://znajdzlekarza.pl/monika-kurdej/psychodietetyk/jozefow jak wam się nie spodoba to w sumie nic nie tracicie :D no i do dzieła Panie i Panowie !

Gość Kalime
Super sprawa z online dietami :D Chętnie bym pooglądał, gdyby nie to, że już jestem "zajęty" przez mrrollo pl :D Korzystam z ich cateringu dietetycznego od kilku lat i jestem super zadowolony :P

Gość gość
Jedzenie jest pyszne co tu dużo mówić. Ja nie mam czasu gotować i zamawiam obiady z dostawą do domu z tej firmy cateringowej www.teleobiad.pl. Obiady pyszne i jak od mamy.

Gość gość
Ja też kocham jeść....moim faworytem w obiadowych pysznościach jest restauracja gruba łycha w Lubbawce... pace lizac...

Dla wszystkich tych, którzy kochają jeść, ale muszą/chcą przejść na dietę! Gorąco polecam Fit-Catering! www.fit-catering.pl Ja jestem z Warszawy i dowożą mi do domku, ale dowożą do 14 miast w Polsce. Także warto zapoznać się z ich ofertą. Na diecie od nich schudłam 5 kg w przeciągu miesiąca, ale nie uprawiam sportów poza codziennym marszem 4 km na świeżym powietrzu :)

Gość gość
ja a propos dietki to mocno polecam , zreszta tak jak juz ktos chwalil - mrrollo ;D super jedzonko, nie wierze, ze ktos moze byc niezadowolony po ich cateringu ;D

Gość Aśka 22
Mnie koleżanka przekonała do cateringu dietetycznego od mrrollo pl. Catering + ćwiczenia = świetna figura i super samopoczucie ;)