Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia11

Ograniczenia wynikające z byłych partnerów

Polecane posty

Gość kasiunia11

Mam spory problem. Pochodzę z małej miejscowości, gdzie generalnie ludzie nie mają za bardzo co ze sobą zrobić, więc lubią gadać o innych i przyprawiać im rogi. Ostatnio dowiedziałam się, że trochę mówią też o mnie, że "szaleje" na studiach :/ Otóż chodzi o to, że miałam kilku partnerów, z którymi mi nie wyszło, no i jakby "poszło" to w świat. Obecnie mam chłopaka (facet jest dojrzały), którego nie bardzo chce ujawniać, że mam, bo wścibskie koleżanki z rodzinnych stron, od razu powiedzą, "kolejna ofiara" :/ Poza tym sprawa się skomplikowała po tym jak mój obecny dowiedział się o mojej przygodzie wakacyjnej, a dowiedział się dlatego, że mój były kochanek okazał się być kawałem chu_a, który gada o tym na lewo i prawo!! :(( :/ (ale nie miał z tym większego problemu) W konsekwencji nie ujawniam się z nim w sieci, nie publikuje zdjęć, gdy jesteśmy u moich rodziców nie pojawiamy się w mieście. Dlaczego tak robie? Bo studiuje medycnę i po studiach chciałabym wrócić do rodzinnego miasta, aby tam leczyć i boję się reakcji ludzi i epitetów, które będą mi przypisywać. I teraz mój główny problem. Ostatnio mój chłopak stwierdził, że nie podoba mu się tak, bo czuje się "jak w klatce moich byłych". Ostatnio na spacerze jak chciał zrobić zdjęcie, aby je na fb wrzucić, to poprosiłam aby tego nie robił, no i puściły mu nerwy. Uwaga cytat: "Nawet pieprzonego zdjęcia czy głupiego checka z Tobą zrobić nie mogę, bo.... BO WIESZ CO!" (w domyśle 'bo się puszczałam') Dziewczyny co robić!? PS. Świat jest za mały!!

Gość gość
A może rzeczywiście skupić się na jednym, obecnym facecie i przestać robić skoki w bok. Jak nie dasz powodów ludzie odpuszczą. Facet twój ma trochę racji, że czuje się jak jakiś gość schowany w szafie.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem, masz faceta, on zna Twoją przeszłość, to co Ciebie obchodzą ludzie? Odnosze wrażenie, że chcesz jeszcze pobrykać...

Gość kasiunia11
dziś nie zdradzam go. Nie robią skoków w bok.

Gość kasiunia11
dziś obchodzą mnie ludzie, bo to z nimi będę się spotykać gdy tylko skoncze studia. Chyba nikt nie chciałby się spotykać z ludźmi i ich jadem, który chcą tylko wylać. Aż się boje co się stanie gdybym zrobiła jakiś błąd. Na bank będą jakiś podteksty typu "zamiast się uczyć, to opędzała facetów" czy coś w tym stylu

Gość gość
ty najpierw skończ te studia bo medycyna nie dla wszystkich jest :P

Gość kasiunia11
dziś Jestem już na 5 roku więc już bliżej niż dalej :)

Gość gość
ucz się zamiast tracić tu czas :P

Gość gość
Dobrze ludzie robią trzeba puszczalstwo tępić żeby młode dziewczyny się uczyły na Twoim rozrzutnym przykładzie. I nie chciałabym być leczona przez taką jak Ty dlatego bardzo dobrze wszystko ludzie robią.

Gość gość
Nie wierzę, że przyszła "lekarka" pisze tu, w dodatku niepoprawnie stylistycznie. Marne prowo :P

Gość gość
Boisz się plotek, no cóż a więc żyj tak aby tych plotek nie robić a jeżeli chesz żyć tak jak Ty chcesz to przestań się tych plotek i ludzi bać bo plotki i ludzie zawsze będą i nigdy nie uda Ci się zamieść wszystkiego pod dywan. Chłopak ma racje i za jakiś czas stracisz go.

Gość gość
Ale jestes tepa... Szczesliwi ludzie go ci ktorzy nie patrza na to co inni mysla. Ludzie ZAWSZE beda gadac, taka natura. Z roznych powodow. Klucz to miec to gdzies. Nigdy nie bedziesz szczesliwa jesli tego nie zrozumiesz idiotko. Oni cie moga zniszczyc na tyle na ile im pozwolisz. Zostaw tego biednego chlopaka, zasluguje na kogos kto sie nim bedzie chwalil

Gość gość
Ale co było w tym złego, że na wakacjach miałaś fajną przygodę i fajny seks? Seks jest dla ludzi. Twój chłopak nie uprawiał seksu cy co? Takie rzeczy tylko w kołtuńskiej Polsce.

Gość gość
Widzisz, problemem jest FACEBOOK. Ja nie mam i nie mam takich problemów. Po co to g****o komu. :-)

Gość gość
''Ale co było w tym złego, że na wakacjach miałaś fajną przygodę i fajny seks? Seks jest dla ludzi. Twój chłopak nie uprawiał seksu cy co? Takie rzeczy tylko w kołtuńskiej Polsce.' Jak kobiety chcą przugud jak faceci, to niech potem nie wymagają zapewnienia bytu i tego by partner był bogatszy/lepszy od niej

Gość gość
11.46 Ale co to ma wszystko ze sobą wspólnego? Przyznaj się, kolejny prawiczek-koniobijca?

Gość gość
dziś On się nie czepia o to wcale. Problemem w tej przygodzie jest druga strona, a raczej jego wypowiedzi na mój temat. Bo się chwali co to nie on i jaką to sztukę wyrwał. Niestety.. no i się roznioslo trochę, ale nie po moim rodzinnym mieście. A tego się obawiam ze i tam ludzie będą mi wspominać. A w konsekwencji nie chce się ujawniać z chłopakiem, bo jak to wyjdzie, a 9kaze się że mam już innego, a pojawiałam się już wcześniej z innymi, to wyjdzie na to że jakaś trzpiotka że mnie. Niestety tak ludzie w małych miastach myślą. Dlatego go ukrywam.

Gość gość
Trzpiotka bo z kimś się kochałaś? Dziwaczne.

Gość gość
dziś Z uzywajacymi życia kobiet najwięcej na co mnie stać, to partnerska relacja. Nie zwiazalbym się z taką na stałe.

Gość kasiunia11
dziś Raczej chodzi o ilość. Wiesz oni mogą się doliczyć już 5 w taki sposób a to w polskich 'pćmiach dolnych' liczba przeznaczona dla latawic

Gość gość
''gość dziś 11.46 Ale co to ma wszystko ze sobą wspólnego? Przyznaj się, kolejny prawiczek-koniobijca?'' Prawiczek koniobijca jest nim bo nie ma urody i kasy Jak kobieta jest puszczalska to nie ma dostępu (a przynajmniej nie powinna mieć) do samców bogatszych od niej-czyli zapewniających byt

Gość gość
i tak dla ludzi jesteś ku/rwą i ku/rwą już pozostaniesz :D a z każdego twojego faceta będą się śmiać, że się zadaje z prostytutką, co obrabiała pały żonatym :D

Gość gość
Mam nadzieje że zamierzasz zapewnić byt swojemu facetowi?

Gość gość
Do czyjegoś łóżka zaglądają tylko najwięksi zakompleksieńcy i seksualni frustraci, którzy z wypiekami na twarzy liczą komuś partnerów, bo sami seks widzieli tylko na red tube :) Szkoda mi tych koniotrzepów, są żałośni.

Gość gość
Zawsze tak jest ze plotkują te wyposzczone których nikt by kijem nie tknąl. Zazdrość je zżera bo wg. Nich kazdy powinien byc sfrustrowany, niedymany i smutny zeby one nie czuły sie zle

Gość gość
Podle plotkary zawsze zostaną plotkarami. Nawet jak będziesz niezkazitelna to cos na ciebie wymyśla i puszcza w obieg! Nie maja swojego zycia wiec żyją twoim bo jest ciekawsze i przynajmniej cos sie dzieje. Ludzie nie lubią lepszych od siebie którym lepiej sie powodzi ( rownież w łóżku). Lubią za to miernoty społeczne bo przy nich nie maja kompleksów.

Gość gość
dziś A ja liczę każdej napotkanej babie facetów. Tylko szkoda że potem chcą czegoś więcej niż partnerstwa, a jeżeli chce się więcej od faceta to innym facetom nie należalo wcześniej rozdawać. Każdy szanujący się facet nie zwiąże się na poważnie ze szlaufem. Jedyny warunek to taki ze musi być brzydki albo mieć samemu dużo za uszami

Gość gość
dziś Zauważ tylko że te plotki wcale nie są plotkami, ale soczysta prawdą. Ciekawe jaka będzie reakcja rodziców jak się dowiedzą że ich dziecko d**e na śmietniku znalazło :D

Gość gość
gość dziś Zawsze tak jest ze plotkują te wyposzczone których nikt by kijem nie tknąl. Zazdrość je zżera bo wg. Nich kazdy powinien byc sfrustrowany, niedymany i smutny zeby one nie czuły sie zle xxxxxxxxxxxxxx ty to dopiero musiałaś być wyposzczona i dawno nawet kijem nie tknięta skoro wypięłaś się w krzakach pierwszemu lepszemu żonatemu :D:D:D:D:D