Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie z ex facetem

Polecane posty

Gość gość

Kiedys spotykałam sie z pewnym facetem który był we mnie zakochany.Ja go odrzucałam. Teraz przypadkiem sie spotkalismy. Zwykła rozmowa . Ja powiedziałam ,ze kiedys mozemy spotkac sie na kawie jesli bedzie chciał. Ku mojemu zaskoczeniu odrazu zaproponował spotkanie na drugi dzien. No i poszłam na nie.Ale on na tym spotkaniu zachowywał sie jakby nic go nie interesowało. Nie zadawał zadnych pytan. Chwalił sie tylko swoim zyciem. A gdy ja z usmiechem mówiłam ,ze ciesze sie ,że mu sie ulożyło nie był zadowolony. Ogólnie zachowywał sie bardzo dziwnie. Jednak po spotkaniu napisał ,ze ma nadzieje ze spotkamy sie jeszcze raz. Dziwne nie chce ze mna rozmawiac moje zycie go nie interesuje ,trzyma dystans ,a mówi o kolejnym spotkaniu. Czy ktos doradzi dlaczego sie tak zachowuje?

Gość gość
Dodam ,ze kiedys był takim facetem z klasą. Otwierał drzwi podawał płaszcz ,a teraz na spotkaniu grał takiego gbura. Znam go wiele lat i to zachowanie nie jest do niego podobne.Widac ,że gra ale nie wiem po co

Gość gość
Ważne jest to, na co ty liczysz spotykając się z nim. On zachwala to, co ma, ty siedzisz jak myszka i nie potrafisz mu powiedzieć, że cię po prostu męczy. Powiedz mu, jak odebrałaś to spotkanie, co cię drażniło, co było nie na miejscu. ludzie zmieniają się, to też przyjmij do wiadomości. Swoją drogą chwalenie się dobrami materialnymi, osiągnięciami, innym badziewiem po latach, jest niestosowne po obu stronach i nie świadczy o zainteresowaniu danym człowiekiem. Jak dla mnie to zero, które chce umoczyć bo zabrakło kandydatek. Wsio!

Gość gość
Tak .On próbuje pokazac jak to swietnie mu sie żyje i jakim chamem sie stał bez klasy. Nie wiem moze mysli ,ze to mnie do czegos zmobilizuje.

Gość gość Ajsza
Może chce abyś Ci było żal ze nie chciałaś z nim byc.zostaw frajera

Gość gość
9,32 tez tak mysle

Gość gość
8.52 Może uznał, że nie warto traktować Cię jak damę.

Gość gość
Jasne, bo jak mógłby cham bez klasy traktować jak damę kogoś, kto go nie chciał? Nie mógł by, absolutnie!

Gość gość
To juz nie chodzi o to żeby traktowł mnie jak damę. Po prostu chodzi o to ,ż sam chciał spotkania ,a na nim zachowywał sie dziwnie. Ja poszłam na nie z usmiechem. Starałam sie traktowac go normalnie,a on ? Nie był zadowolony

Gość gość
Gdybym ja nic nie mówila to by siedział i sie na mnie patrzył. Udawał ,że nic go nie obchodzi zero pytan zero rozmowy . Potem gdy wyszlismy z kawiarni sztywno sie ze mna pożegnal jakbym rodzine mu wymordowała

Gość gość
Niby twierdzi,ze co było w przeszłosci jest nie ważne. Ale zachowywac sie normalnie nie potrafi

Gość gość
10.51 Na bycie damą należy zapracować. Biust i tylek, to zbyt mało.

Gość gość
Kiedy był dżentelmenem odrzuciłas go, wiec obral inną taktykę. Zgrywa niedostepnego i na sile probuje Ci udowodnic ze mu cudownie sie zyje a twoje zycie juz go nie interesuje. Przeciez to oczywiste. Tylko szkoda mi faceta, bo staje na glowie a chyba daje to odwrotny skutek...

Gość gość
no właśnie, jak byl dżentelmen i go odrzucilas, to teraz zachowuje sie inaczej. I to raczej nie po to, zeby Cie rozkochac, ale obawiam sie, że po prostu byl wtedy szczery i dobry, zranilas go mocno odrzuceniem (raczej nie postepowalas uczciwie, dajac mu nadzieje spotkaniami, a tak naprawdę nic nie czując do niego)... to pewnie chlop postanowil sie zmienic w ziemnego chama, żeby nie być kolejny raz zraniony.. poza tym może doszedl do wniosku, że dobroc i klasa się nie oplaca, skoro i tak kobiety wolą chamow i prostakow. Nic, tylko podziękować takim kobietom jak ty, bo wielu facetów tak sie zmienia. Moj brat podobnie zostal zraniony przez dziewczynę- spotykała sie z nim, pisala, dawala nadzieje, on sie staral, byl szarmancki itd., a potem okazalo sie, że robila mu falszywa nadzieje.. i co? i zmienil sie, juz dla żadnej innej nie był taki dobry...

Gość gość
Ja byłe kiedys dbry da kobiet ale im człowiek bardzoej sie stara tym wiekszym frajerem jest w oczach kobiety dla tego wolą chamow bo czują respekt wiedzą gdzie ich miejsce a cieplymi dobrymi robią co chcą aż się nimi nie znudzą teraznie daję wiecej niż dostaje

Gość gość
gość dziś Ja bym tak nie krytykowała autorki za wodzenie za nos. Czasami jest tak, że chce sie dać szanse ten drugiej osobie, a bez sensu byc wtedy niemilym. Niestety po kilku spotkaniach czasami sie dochodzi do wniosku, ze chemii nie ma i nic z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Po co z ńim sie spotykasz,jest grubiański a ty jak ten debil łazisz na kolejne spotkania, skończ to i już.

Gość gość
Ja tez podobna sytuacje przezylam: Byl idealny dopuki mnie nie przerznal a gdy juz pare razy sobie kuuutasika w mojej pipce zamoczyl i jajka sobie oproznil to weszlo w niego prostactwo, nawet nie wiele zwracal uwagi na mnie bo myslal ze juz mnie kupil tym ze mnie posuwa bo czasem go pochwalilam ze dobrze to robi

Gość gość
Nie o todległość tu chodzi. Zaprosił Cie bo tego chciał ale z drugiej strony musiał bardzo ciezko przeżyć te odrzucenie przez Ciebie i teraz znów mu robisz zamęt w życiu. Niby chce się zachowywać jak cham , czy zachowuje się jak burak ale jednak na coś liczy. Tylko teraz nie chce się sam do tego przyznać przed sobą samym. Jakby nic nie chciał nie szukalaby kontaktu z Tobą.

Gość gość
Chamskim zachowaniem niczego nie osiagnie ale niektorzy tak maja

Gość gość
Na lotniku pozegnalam mojego ktory wyjechal do pracy (wlecial ) za granica, wracam do samochodu a tu nagle slysze znajomy glos, szkam zwrokiem i co widze mojego ex faceta z ktorym bylam 4-y lata. Po goracym przywilaniu ustalilismy ze jedziemy do mnie. Zawsze zalowalam ze sie z nim rozstalam, ale tylko ze wzgledu na sex, byl wspanialy,obecny to juz nie to.Jak sie pozniej dowiedzialam to mieszka prawie 100km odemnie, a na lotnisko odwiozl swoja dziewczyne ktora poleciala do siostry.Wszystko juz mi pasowalo tylko nie bylam pewna czy ma jeszcze ochote na mnie.Gdy weszlismy do mieszkania moje watpiwosci sie wyjasnily i bylo jak kiedys.Nawet kawy nie zdazylam zapazyc bo gdy jego pale ujrzalam jak mu juz stoi to tylko o jednym pomyslalam zebym ja juz w pchizdzie miala.Blyskawicznie wszedl wemnie i zaczal mnie posuwac jak dawniej, a ja sie pod nim zwijalam i wrzeszalam zeby jeszcze mocniej mnie piepszyl pomimo ze wpychal we mnie calego ale ja jeszcze wiecej chcialam bo sobie przypomialam jak kiedys zawsze przerznieta bylam. W sumie z malymi przerwami urzywal mnie 5-c razy myslalam ze nie wyrobie juz mnie wargi sromowe zaczely bolec ale nic nie mowilam bo taka rozpalona bylam, a gdy ta orgia sie skonczyla na pozegnanie mu obciaglam ale polknac juz nie bylo co.Umowilam sie z nim na dluzsze spotkanie i na ostry sex

Gość gość
Gdy wracalam od kolezanki z szpitala i czekalam na tranwaj nagle na ten przystanek przyszedl moj ex facet.Bylto zbieg okolicznosci bo on tez wracal z szpitala z odwiedzin i szedl na parkink do samochodu.Po milym przywitaniu zaproponowal mi ze mnie do domu odstawi, zgodzilam sie na jego propozycje, w rewanzu zaproponowalam u mnie kawe.Zaproszenie przyjal i po drodze kupil mi kwiaty ktore otrzymalam jak weszlismy do mieszkania, oczywiscie ze za to otrzymal duzego buziaka.Kawe zrobilam i obok niego na kanapie miejsce zajelam i tak od slowa do slowa az w sypialni sie z nim znalazlam,przypomielismy sobie jak to kiedys bylo.Na poczatek to mu obiaglam i to z polykiem, on w rewanzu mocno cipulke mi wylizal a robil to swietnie, ale na tym sie nie skonczylo nasze spotkanie.Juz ponad dwa tygodnie nie bylam urzywana bo moj po urolopie znow wyjechal do norwegi do pracy.a jego dziewczyna byla u siostry w UK .Ja swierza mezatka jeszcze meza nie zdradzilam, ale na tym spotkaniu nawet o zdradzie nie myslalam bo tylko jednego chcialam jego k***sskaa poczuc w sobie. Moje marzenie sie spelnilo i z roskoszy az wrzeszalam i duupciee podnosilam zebym mi calego dawal.Walil mnie jak dawniej a mial czym mnie zadowolic, a dolozylam sobie juz na ostro jak na jezdzca pozycje przyjelam wbijalam sobie czasami calego az jaja czulam na mojej puupiee.To swietne spotkanie dobieglo konca na pozegnanie jeszcze mu laske zrobilam i nastepne spotkanie ustalilismy ale u niego w mieszkaniu

Gość Fincz
Widzę to tak: Spodobała się Pani facetowi. Była Pani z Nim na randkach. Facet za nie płacił. Dużo zainwestował czasu i pieniędzy. Cieszył się ,że wszystko dobrze idzie i będzie mieć dziewczynę. Prawdopodobnie się zakochał. Mężczyźni mają tendencje do nadinterpretacji , wszelkie oznaki zainteresowania odwracają na swoją korzyść. Kobieta jest dla faceta miła , po prostu miła, a on uważa ,że się tej kobiecie podoba. Mężczyźni szybko się zakochują. Odrzuciła go Pani , poczuł się bardzo dotknięty i mocno to przeżył. Teraz postanowił się zemścić, chce żeby Pani żałowała tego że go odtrąciła, żeby Pani go chciała ,a on żeby mógł Panią odrzucić. Chciałby żeby Pani poczuła to samo co on. To dowód na to że nie zapomniał o Pani i ciągle żyje tamtym odrzuceniem.