Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość themurdercookie

Polecam zarejestrować się

Polecane posty

Gość themurdercookie

Cześć wszystkim! Chciałabym zachęcić każdego z was byście rejestrowali się na stronie http://www.darmoweprezenty.pl/reflink/9615 Jest to strona na której możecie wymieniać żetony na ciekawe rzeczy! Na prawdę mogę wam ją polecić! Wystarczy że klikniecie w powyższy link i będziecie się mogli rejestrować a na pewno nie pożałujecie tego!

Gość gość
Nie dostaniesz nic za darmo.

Gość gość
Z tego co ja tu widze a znam sie na takich stronach po ukosniku jest twojm nick wiec to nie my dostaniemy prezenty a kazda osoba ktora otworzy ten link i sie zarejestruj***adz nie (nie wiem jakie sa dokladnie zasady na tej stronie czy po rejestracji czy po samym kliknieciu tego linka nagroda leci do autora ktory wyslal ten link, wiec prosze cie nie nabijaj nas tu w butelke bo klamstwo ma krotkie nogi nie bylo lepiej napisac ze cchesz nagrode ze dzieki kliknieciu przez kazda osobe dostaniesz nagrode, czasami prawda jest lepsza niz klamstwo

Gość gość
Też to znam sam wysylalem na takie strony linki zeby jakis dlugopis kalendarz plyty dzieki temu ze kazdy otworzy link na danej stronie od razu na moj login wpadalo kazde otwarcie tej strony, sam otwierajacy nie zyskiwal nic wiec jezeli otworzycie ta strone osobnik reflink/9615 dostanie prezenta