Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam bardzo male piersi, ktoras z Was tez?

Polecane posty

Gość gość

jaki rozmiar macie bo ja A, ogolnie jestem chuda, aktualnie nie mam faceta, chciałabym przytyć w biuście ale ciezko

Gość gość
nie jestem nastolatka, a wciąż mam kompleksy, chciałabym wycwiczyc jakos ten biuścik żeby był bardziej apetyczny znacie jakies sposoby?

Gość gość
masz maly biust i brak mozgu

Gość gość
a czemu obrazasz skoro nie znasz, pytam bo jestem ciekawa bardzo

Gość gość
Masz kompleksy bo nie masz odpowiedniego faceta, gdy tylko ów odpowiedni mężczyzna się pojawi to przestaniesz zwracać uwagę na rozmiar piersi.

Gość gość
Ja też mam rozmiar A zawsze miałam niedowagę więc postanowiłam dojść do prawidłowej wagi przytyłam te 7kg co mi brakowało bo naczytałam się że biust składa się głównie z tkanki tłuszczowej i co ? Poszło wszędzie tylko nie w piersi :(

Gość gość
miałam mężczyzn, ale jakos nie poprawila się moja akceptacja do mojego biustu.... hmmm ile masz lat koleżanko wyżej ja 27

Gość gość
Ja tez mam A, ważę prawidłowo. Jestem w związku i nie słyszałam nigdy nic negatywnego na temat moich ''pieprzyków'', jednak żadne słowa nie są w stanie wyleczyć mnie w 100% z kompleksów :) mam dni, ze mimo okrągłego tyłka, talii czuje sie jak facet przez ta plaską klate

Gość gość
mam niedobór estrogenów i progesteronu dlatego nie pójdzie mi w cycki. orzechy za dolary że jakbym lykala antykoncepcje to cyc zrobiłby się otluszczony

Gość gość
Ja mam male najprawdopodobniej genetycznie

Gość gość
Jedynym waszym problemem jest znalezienie faceta który wam uzmysłowi, że to, jak sadzisocie małe, jest piękne.

Gość gość
Małe, a płaska deska to jest różnica

Gość gość
To ja pisalam dzieki za odpowiedzi, ja mam niedowage waze 44 przy wzroscie 163, co do piersi cos mi tam odstaje ale nie za duzo, dola mam czesto, czesto porownuje swoje z innymi kobietami, facet hmm moglby dac rade z kompleksami jesli by mnie naprawde akceptowal, narazie takiego nie poznalam, stosuje krem ujedrniajacy, masuje szorstka gabka , sciskam dlonie i robie pompki przy scianie

czyli nie masz piersi ? zresztą nie samymi cyckami człowiek żyje

Gość facet co kocha małe piersiątka
MAŁE PIERSIĄTKA SĄ SUUUUUPERRRR! :) Moja żona takie ma i szaleję na ich punkcie. Są nieduże jak u trzynastolatki której dopiero zaczynają rosnąć. Coś przerozkosznego i przewspaniałego. Nigdy nie mam dosyć ich obcałowywać i pieścić.

Gość gość
Ja kiedyś miałam na tym punkcie kompleksy, ale mi przeszło po tym gdy zobaczyłam jak bardzo fascynują one mojego chłopaka :) Uwielbia kiedy chodzę bez biustonosza, zawsze chętnie się nimi zajmuje i nie szczędzi im pieszczot, poza tym małe piersi są wygodne i bardzo czułe nawet na najmniejszy powiew wiatru latem ;)

Gość facet co kocha małe piersiątka
@ gość dziś Ja kiedyś miałam na tym punkcie kompleksy, ale mi przeszło po tym gdy zobaczyłam jak bardzo fascynują one mojego chłopaka usmiech.gif Uwielbia kiedy chodzę bez biustonosza, zawsze chętnie się nimi zajmuje i nie szczędzi im pieszczot, poza tym małe piersi są wygodne i bardzo czułe nawet na najmniejszy powiew wiatru latem oczko.gif x I BARDZO DOBRZE :) Dziewczyny, zrozumcie, te rozkładówkowe niby seksbomby reklamowane playboyach, mające cyce jak bukłaki, nie każdemu się podobają. Są ludzie mający własne preferencje a nie narzucone im przez kreatorów mody. Małe piersiątka SĄ NAJCUDOWNIEJSZE NA ŚWIECIE!!!

Gość gość
Ja tez mam maly biust i moj maz zawsze do mnie mowi i tym mnie rozbawia ze kiedy tak szuka i szuka i znajdzie to tak sie wtedy ciezy.....

Gość gość
kurcze zazdroszczę Wam udanych zwiazkow i tego ze faceci Was akceptują ;) wlasnie ktoś pisal ze ma piersi jak 13 latka, ja mam podobne i tak potwierdzam sa bardzo wrażliwe ;)

Gość gość
Małe cycuszki są fajne, takie zadziorne i zawadiackie :P

Gość gość
hej. napisz prosze rafaellloooo@o2.pl

Gość po ciąży
Jak znajdziesz w ciążę urosna okolo 2 rozmiary Po ciazy zazwyczaj plus jeden rozmiar już zostaje ...w moim przypadku z miseczki b w czasie ciazy i karmienia 75 d po roku od konca karmienia utrzymal sie na srednim c :)

Gość gość
gość wczoraj Świetne określenie, samo sedno sprawy!! ;)

Gość gość
heh... też mam strasznie mały biust... ale taki naprawdę mały. Miałam faceta, bardzo we mnie wpatrzony, seks był w miarę udany. Jednak zostawiłam go, bo nie układało się między nami. Oprócz tego że twierdził, że mu zależy i dostawałam ciągle kwiaty, to też był czasem agresywny, potrafił mnie wulgarnie wyzywać, dlatego szybko skończyłam ten związek. Miesiąc po rozstaniu napisał do mnie coś głupiego, ja mu odpisałam w podobnym tonie, bo nie pozwolę sobie na bezpodstawne obrażanie mnie. To mi napisał na koniec, że moje małe cycki zawsze mu przeszkadzały, że tylko udawał, że jest ok, że nie jestem kobieca, bo żadna kobieta nie ma pleców z przodu. Strasznie przykre to było i mimo, że przed nim twardo udawałam, że ten tekst spływa po mnie jak po kaczce i mam go w d***e, to w środku było mi strasznie przykro. Przecież to nie moja wina, że urodziłam się z brakiem piersi :( :(

Gość gość
Facet od piersi jak u 13 latki...masz ciagoty pedofilskie. Zadnemu normalnemu mezczyznie nie podoba sie plaska klata

Gość gość
Co tam małe piersi, tyłeczek i tak jest fajniejszy, a słodka cipka to już w ogóle przebija wszystko :)

Gość gość
U bardzo szczupłych kobiet małe piersi to przecież normalka, jakby taka miała duże to dopiero komicznie by wyglądała. Jak widać media wywierają na ludzi bardzo negatywny wpływ wmawiając im jak powinni wyglądać i nakręcając tym samym branżę medyczno-farmaceutyczną.

Gość gość
ojej aleCi facet pojechal podczas tej rozmowy, ja mysle ze to jednak specjalnie było bo wiedział to to Twój kompleks i ze się wstydzisz a już mu nie zalezalo to chciał Ci dogryźć swoim chamstwem nie przejmuj się wszystko będzie dobrze. To ja napisałam ten temat bo sama się nad sobą użalam jestem chuda bardzo i te cycki no porazka ale co ja mam zrobić, mi tez dogryzają ze chuda czy jem cos wogole już się przyzwyczaiłam mogę być chuda i brzydka

Gość gość
ktoś pisal ze u szczupłych kobiet normalka, czy ja wiem nie zgodzam się z tym bo nie u wszystkich znam osobiście kilka takich co sa owszem szczuple ale biust maja :)