Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na prezent urodzinowy dla nowej szefowej

Polecane posty

Gość gość

od początku roku pracuje w nowej firmie i w ten weekend jest impreza firmowa, 50 urodziny szefowej połączone z 25 leciem działalności firmy, ogólnie cały zespół złożył się na kwiaty i jeden prezent z okazji 25 lecia firmy, a upominek urodzinowy każdy od siebie już kupuje. I tu pojawia się problem, bo nie wiem co powinnam kupić, szefowa to kobieta z klasą, więc chciałabym kupić coś gustownego, stosownego. No ale znam ją raptem miesiąc i nie wiem co by to mogło być... Ktoś doradzi...

Gość gość
moja szefowa ostatnio miała imieniny i też organizowała spotkanie dla pracowników, ode mnie dostała jedwabną apaszkę, no ale ja ją znam juz ponad 10 lat i pomimo znacznej różnicy wieku między nami ona 48l. ja 33l. to nie ma między nami typowej relacji szef podwładny tylko bardziej taka koleżeńska

Gość kokfa
Cóż, prezent dla szefowej to trochę dylemat nie ukrywam bo trzeba wybrać coś co byłoby neutralne a zarazem miłe i ładne , może zobacz sklep https://artillo.pl/ , tam są rzeczy wykonane własnoręcznie wiesz, taki handmade, ale z pomysłem i konkretnymi rzeczami. Być może tam coś wpadnie Ci do gustu i wybierzesz prezent dla szefowej. Ja bym brała coś z kategorii ozdób do mieszkania, tak sądzę.

Gość gość
Karafka bardzo fajny pomysł moim zdaniem :) ja ostatnio szukałam do domu jakiejś i na https://dukapolska.com/szklo/karafki widziałam super wzory rózne. Ciezko się zdecydować na coś

Gość wacława1234
A ja myślę, że ciekawym pomysłem byłaby jakaś wspólna firmowa impreza integracyjna :)

Gość marekkkkk
Szefowa to jednak szefowa nikt bliski a wiec prezent wybralbym taki bardziej z dystansem niezbyt osobisty. Kupiłbym po prostu dobrą kawę taką prawdziwą nie z tych oklepanych i do tego czekoladę np http://www.caffegaleria.pl/czekolada_mleczna_33,6_z_czarna_porzeczka,_jablkami_i_cynamonem_d5821_pol.html tego typu. Kazda kobieta lubi czekolade a kazda szefowa pije kawę ;) mysle ze tyle w zupelnosci wystarczy.

Gość gość
Wydaje się to oryginalne ale ja kupuje zestaw kosmetyków samochodowych ostatnio wybrałam coś z stąd: total-care.pl/cat-pl-5-Pielegnacja-wnetrza.html Myślę ze do tego dołożyć jakieś czekoladki albo falszkę i szefowa będzie zadowolona!

Gość gość
Wydaje się to oryginalne ale ja kupuje zestaw kosmetyków samochodowych ostatnio wybrałam coś z stąd: total-care.pl/cat-pl-5-Pielegnacja-wnetrza.html Myślę ze do tego dołożyć jakieś czekoladki albo flaszkę/ wino i szefowa będzie zadowolona!