Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry ginekolog z Poznania

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny z Poznania, piszcie kto jest dobry w Poznaniu. Nazwiska, co w ramach wizyty i jej cena, może też adresy, gdzie przyjmują. Piszcie, szczególnie jeśli wasi lekarze przyjmują w szpitalach

Gość gość
Michał Małek, nfz, wszystkie badania, usg na każdej wizycie, l4 od ręki, Raszeja

Gość gość
Ja też chodziłam do Małka, na NFZ na os. Orła Białego. On u mojej mamy szybko zdiagnozował nowotwór i mogę powiedzieć, że uratował jej życie. Miły, konkretny, może nie jakoś szczególnie wylewny, ale po prostu zupełnie poprawny.

Gość gość
Piotr Bruszewski prowadził moją ciążę. Miły, grzeczny, bardzo spokojny i delikatny. Przyjmuje na ul. Grunwaldzkiej, warunki w gabinecie bardzo dobre (chociaż brakowało mi toalety w samym gabinecie), dobre podejście do osoby towarzyszącej. Zrezygnowałam z jego usług bo płaciłam już ok. 220zł za wizytę (o ile pamiętam taki był koszt z cytologią) Dr Bruszewski pracuje na Polnej

Gość gość
Ja polecam dr Kierzkowskiego ze szpitala Raszei. Przyjmuje na Dąbrowskiego, w pasażu jeżyckim. Cena to 150 zł. Prowadzi moją ciążę, jak było trzeba to przyjął mnie na szybko w Raszei, przyjmował mój pierwszy poród. Poczytajcie opinie na znanym lekarzu, jest świetny

Gość gość
piszcie Poznanianki :)

Gość gość
Maciej Jenek przyjmuke na ul Nowosolskiej. Prowadzil moja ciaze. Ale nie pracuje w zasnym szpitalu. Gabinet przecietny ale czysty. 80 zl za wizyte wraz z usg

Gość gość
To tanio jak 80 zł. A jaki jest? Stary/młody? Badanie delikatne, ogólnie w porządku?

Gość gość
Starszy okolo 50-60 Jest w porzadku. Sama jestem wrazliwa i naprawde nie czulam u niego zadnego bolu przy badaniach ani skrepowana. Atmosfera super i nawet zazartowac z nim mozna. Niestety nic wiecej nie powiem bo moja ciaza przebiegala prawidlowo wiec nie wiem jaki jest w trydnuejszych przypadkach. Ale ma opinie na znanylekarz prosze poczytac :)

Gość gość
polecam dr Fisher, przyjmuje w klinice promienistej, jest świetna