Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozdrawiam Naszą Miłość!!!

Polecane posty

Gość gość
która kwitnie tylko bólem i w bólu się doskonali...

Gość gość
tak E nasza niech kwitnie

Gość gość szarriikkk
Dialog etatowycvh debilozjebcuf...hehw

Gość gość
Miłość... piękna, głęboka i samotna... jak niechciane dziecko porzucone przez obojga rodziców... topiona bezustannie przez nich w bezkresnych falach własnych interesów... wypływa wciąż na wierzch... za nic nie pozwala się utopić... ale my się nie poddamy... będziemy się do końca naszego życia głowić... jak tę kór vę zabić. Z dedykacją dla mojego M.

Gość gość
Tylko... co my jej powiemy tam po drugiej stronie? ... że była światłem w mrocznym tunelu, wielką panią w koronie? ... a gdy nas spyta dlaczego bez umiaru drwiliśmy z jej piękna? To co jej powiemy... że była dla nas głupiutkich zbyt wielka? Z dedykacją...

Gość gość
22:41 Wreszcie mądry człowiek z mądrym podejściem do miłości. Dziękuję Poprzednia osoba musi się leczyć.

Gość gość
Piękne..no właśmie też dręczy mnie sumienie,i pytanie co odpowiem gdy zapytają mnie dlaczego zlekceważyłam tę miłość..dar największy ze wszystkich...co odpowiem..nie mam pojęcia.:-(Nie wolno drwić z darow Nieba..Co im powiemy jak zapytają?

Gość gość
Z dedykacją dla V

Gość gość
Powiem jej, że przyszła za późno i podziękuję, że dała się poznać lepiej późno niż wcale. Podziękuję za doznania które dostarczyła, za lekcje które nie odrobiłam w żadnej szkole. Dziękuję moja M.

Gość gość
E, V, M i innych literek są w Polsce miliony. Pozdrawiam wszystkie Elwiry, Emilki, Eweliny, Elżbiety, Edmundów, Edwardów, Viktorie, Vanessy, Magdaleny, Marty, Małgorzaty, Mileny, Marleny, Marianów, Maćków, Miłoszów i innych Mateuszy. Życzę wam wszystkim, abyście odnaleźli swoje miejsce na Ziemi. :)

Gość gość
Pamiętajcie, że to, co znajdujecie gdzieś w odmętach Internetu nie jest nigdy godne zaufania. Wielu ludzi robi sobie żarty i dopóki ktoś się z wami nie kontaktuje jak należy, nie powinniście sobie taką osobą w ogóle zaprzątać głowy. Nie skończcie jak Dash Rysiu. W dobie google każdego można znaleźć w parę minut, a skontaktować się w kolejnych parę minut.

Gość gość
Zakochać się i umrzeć...coś w tym jest:) H.

Gość gość
Mojego M tu nie ma, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Nie chciałam zagrać na uczuciach kogokolwiek. Jedyne co mi zostało względem M to eter. Rozmowa, spotkanie nie wchodzą w grę bo to jedna z niewielu rzeczy których z całego serca już nie chcę. Pewne kwestie są ponad tym czego chcemy i tyle. Z dedykacją dla mojego M.

Gość gośćsylwia
14.45 To po co go tu szukasz jak go tu nie ma?Dziwne.

Gość gość
zebys miala zagfustke ;) Nikogo nie szukam. Rzadko tu bywam. Czasem cos napiszę. Czasem cos przeczytam-niestety. Miłego... Bez dedykacji :P

Gość gość
jak można kogoś szukać na kafeterii?

Gość gośćsylwia
Ja zagwosdkę?a ci ja mam z tym wspolnego?Co mnie jskiś M obchodzi?

Gość gość
14:45 Jestem pełna podziwu dla twórczości. O czymś to świadczy... E.

Gość gość
Nawet rozumiem, że czasem ludzie nnie mogą być ze sobą ale jak to może być,że tkoś kocha mocno i nie dopuszcza nawet zwykłego dialogu?

Gość gość
po co ci dialog?

Gość gość
Mi po nic, ale ludziom którzy się kochają to chyba jest potrzebny jakiś kontakt czy nie?

Gość gość
nie wiesz po są dialogi? by podtrzymać więź, by nie utracić kontaktu. A zakochaj się i zobacz, jak to jest, gdy ktoś ma czulsze relacje z twoimi wrogami niż z tobą, który kochasz...

Gość gość
Jak można chcieć zabić miłość qrwa ludzie wy hitlera kochacie ze tak sie tego wstudzicie i nie chcecie?

Gość gość
21:11 Z dialogami i takimi tekstami to się przenieś na prywatę. Takie coś to tylko manipulacja tłumem.

Gość gośćsylwia
15.06 Dziękuję bardzo.

Gość gość
Kocham