Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek Baby jogger Vue opinie

Polecane posty

Gość gość

Ktoś posiada? potrzebuje opinie na temat tego wózka, zastanawiam się nad kupnem dla 20 miesięcznego dziecka, Jak jest z pałąkiem można dokupić ??

Gość gość
a do czego chcesz pałka jak to nie jest wózek biegowy? ja miałam thule i super się biegalo :)

Gość gość
mały lubi na nim wisieć :) zabawkami sie bawi na nim,ale pałąk jest do przeżycia :) chciałam zasięgnąć opinii jak się prowadzi jaka amortyzacja i jak z siedziskiem czy wieksze dziecko tez jeszcze pojeździ :) jeżeli ktoś posiada prosze o opinie :)

Gość gość
amortyzacja w parasolce? :-D

Gość gość
Ja kupiłam wózek z firmy www.coletto.pl. Bardzo przypadł mi do gustu. Wszystko działa jak w zegarku, wózek jest lekki i zwrotny.

Gość chcebycfitmama
Nie mam tego wózka, o który pytasz, bo uznałam, że lepiej kupić wielofunkcyjny sprzęt, który może posłużyć długie lata. Kupiłam nordic cab'a, bo to nie tylko wózek do biegania, ale i przyczepka rowerowa czy do nart. Biega mi się dobrze, wózek nie jest ciężki, córka ma w nim dużo miejsca, łatwo się go prowadzi i nie zakopuje się np. w piasku. Mieszkamy nad morzem także czasami biegam po plaży.