Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Ocencie to obiektywnie bo ja sama nie potrafie. Nie widzielismy sie dosc dlugo bo ponad tydzien. No i wreszcie on miał do mnie przyjechać na kilka godzin. Pisał, ze chce przyjechac jak najwczesniej,a na na to, ze skoncze prace dopiero o 18. To on sie zgodzil. popoludniu mu napisałam, ze jednak moge sie spotkac wcześniej, a on na to, ze juz sobie cos tam zaplanował ale sie postara. Miał jakieś tam spotkanie w pracy, ale takie, ze nie musiał na nim koniecznie być. No i miał byc o 17:00 u mnie ,ale nie odbieral tel. O 17:30 napisał, ze nadal spotkanie trwa, wiec bedzie troche pozniej. O 18 spotkanie sie skonczylo. mieslismy wysjc cos zjesc, ale on uznał ,ze zeby było szybciej przywiezie jedzenie na wynos na ktore czekal do 18.30 i wtedy do mnie dopiero przyjechał. Widzielismy sie gdzies do 21 i musial jechac do domu choc wiedzial, ze juz sie predko nie spotkamy bo ja mam teraz sesje. I jeszcze mi powiedzial, ze mogl wyjsc wczesniej z tego spotkania, ale gadali jeszcze na jakies tam luzne tematy, wiec zostal :O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować