Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysztof3537

Mam ogromne bóle mięśni.. jakby skórcze nie mogę chodzić. pomożecie ?

Polecane posty

witam od kilku dni nie mam siły wstać z łóżka. bolą mnie mięśnie uda oraz łydki lewa strona, nie mogę stanąć na nogi czuje takie rwanie, może to rwa kulszowa ? sam niewiem ale nie mogę funkcjonować ból jest nie do wytrzymania. jak już wstanę jakoś z łóżka po przejsciu kilku metrów nie mogę wytrzymać z bólu, środki przeciwbólowe nawet nie działają, niewiem co robić, wczesniej miałem robione RTG kręgosłupa, wyniki złe wyszły, czekam na rentgen magnetyczny. ktoś się czuł, czuje podobnie cierpi ?

Gość Czarny Księżyc
Ja mam podobne problemy ale nie tak bardzo nasilone:O.Podejrzewam że to przez trucizny:O.Musisz łykać zdrowe żarcie-później można myśleć o ewentualnie innej diagnozie:O.Musisz kombinować z Białorusi bo tam nie ma tyle syfu:O.

boli mnie cała lewa strona, od pośladka, udo, łydka.. ból nie do wytrzymania, pieczenie, palenie niesamowite, nawet ketonal nie działa. czy zostaje mi tylko lekarz i bolesne B12 w d***la ? :(

Gość gość
To pewnie od skorczu muzgu

Gość gość1313
Zdecydowanie sięgnąć po olej CBD ( z legalnej odmiany konopi) Ja zaczynałam od 15%, ale była za mocna . Teraz mam 5%. wcześniej kupowałam z allegro,ale jednak polecam raczej sklepy, które mają też stacjonarne siedziby np. konopiafarmacja pl. na allegro nie wiadomo na co się trafi.