Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zcvnhfd

Miłość

Polecane posty

Gość Zcvnhfd

Nie wiem co zrobić kocham dziewczynę z gimnazjum ale ona chyba mnie nie. Ona jest rozrywkowa a ja kompletny nudziasz. Jestem załamany jak widzę jak ona filtruje z innymi chłopakami. Jak myślicie napisać do niej i zrobić z siebie idiote czy nie napisać i chodzić tak jakby mnie z krzyża ściągnęli. W poniedziałek jej urodziny.

Gość gość
Jak zbyt szybko wyznasz uczucia to może Cię z miejsca odrzucić. Okazuj jej zainteresowanie, zerkaj na nią, przyglądaj się. Ona musi zacząć Cię zauważać. Musi zacząć jej na Tobie zależeć, przyzwyczaić się do Twojej osoby. Jak zrobisz coś za szybko, możesz też równie szybko zepsuć. Poczytaj na forum na pewno jeszcze inne porady znajdziesz. Sorry że tak od niechcenia piszę, ale już śpiąca jestem.

Gość gośćkgy77hgh
Rózne są związki i czesto partnerzy mają zupełnie inne charaktery i osobowosci...ona może ciebie troche osmielić i rozkręcic a ty ją troche uspokoisz...no chyba że nie bedziesz absolutnie w jej typie..dziewczyny lubią dobrych i opiekunczych facetów,tyle ci moge podpowiedziec..a to że flirciara to nic złego,taki moze miec styl bycia co nie znaczy ze nie jest fajnym człowiekiem