Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ani tego ani tego wiec co ???

Polecane posty

Gość gość

Chlopak oznajmil mi ze on slubu nie potrzebuje i ze sie nie ozeni i dzieci tez nie chce miec moze w wieku 40 lat albo wcale . Mam 31 lat chcialabym kiedys miec dzieci i meza

Gość gość
To nie takie proste. Ażeby mieć męża i dzieci to trzeba regularnie uprawiać sex. Dbać o siebie, i o rodzinę. Ale jak chcesz to ......

Gość gość
No to po co marnujesz z nim czas?

Gość gość
On ma prawo do swoich poglądów i do niczego go nie zmusisz. Jak ci z tym źle, to odejdź.

Gość Goscimy
On szybciutko weźmie ślub jak pozna te właściwa kobietę. A tobie mydli oczy. Odejdź i znajdź takiego który będzie poważnie myślał o tobie i o życiu.

Gość gość
Niczego szybciutko nie weźmie, nie bredź. Po prostu nie chce ślubu i dzieci, tak ciężko to zrozumieć?

Gość gość
dziś jestem kobieta, tez nie chce dzieci i ślubu a jestem z facetem 10 lat...wiem, ze jak trafiłabym na tego jedynego kiedys to kwestia 3 mc i już mam rodzinę..nie jest z Toba z milosci a poprostu jesteś mu do czegos potrzebna to tkwi w takim zwiazku

Gość gość
Nie ma to jak mierzyć cały świat tylko swoją miarą. Śmieszne.

Gość gość
a ja jestem z facetem 9 lat i chcieliśmy dojrzec do slubu ktory dla nas jest przysięga na cale zycie, jestesmy malzenstwem od kilku miesiecy i tylko przez lata utwierdzilismy sie jak bardzo do siebie pasujemy i nie chcemy bez siebie zyc, co do autorki jesi roznicie sie w takiej kwestii to moga byc niezle problemy, facet jest plodny o wiele dluzej niz kobieta, moze byc dla Ciebie za pozno jak mu sie odmieni

Gość gość
biedna naiwna autorka

Gość gość
ja tez nie chciałam slubu i dzieci z moim byłym, chociaz on nalegał. Nie to, że mydliłam mu oczy i swiadomie czekałam na lepszego. Serio byłam przekonana, ze idea małżenstwa i macierzynstwa jest mi obca. Tyle, że miałam wtedy jakies 6 lat mniej niz autorka wiec mozna było to jakos usprawiedliwiać niedojrzałością Do czasu az przypadkiem poznałam innego faceta. Po 5 min luźnej rozmowy, ot tak po prostu poczułam, ze chce być jego zoną i urodzic mu dzieci. Niezbyt to fajne uczucie gdy jest sie z innym facetem w związku od 6 lat ale co miałam zrobic - poświecic własne zycie i szczescie, zeby nie zrobic przykrosci swojemu wieloletniemu partnerowi? Rozstałam sie z nim a rok pozniej stałam juz na slubnym kobiercu z miłoscią mojego zycia. Wiele lat mineło od tego czasu ale uczucie sie nie zmieniły