Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas do łóżka

Polecane posty

Gość gość
Stare k***isko jakieś znudzone mężem odwala tutaj żenujące przedstawienie.

Gość gość
cho/oj cię interesuje parówo :D

Gość gość
odpierdzielć się od naszych mezow i to juz pedały :D

Gość gość
gość wczoraj cho/oj cię interesuje parówo Elizka ty idż już lepiej spać bo nici z kochanka żenuo

Gość gość
gość dziś p********* ci sie cwelu noca :D

Gość gość
gość dziś gość dziś p********* ci sie cwelu noca Elizku na nicku udajesz kulturalnją,a bez nicka syf i gnój. Jak to sie nazywa dwulicowość czy jakaś choroba psychiczna?Przykre

Gość gość
Gość 00:39 Tak jestem kulturalna i to nie jest "zboczenie zawodowe";) Próbujesz sprowadzić mnie do swojego poziomu ale mimo Twoich usilnych starań skazany jesteś na porażkę. Monolog w nocy jest Twoim dziełem więc daruj sobie insynuacje. Do Twojej wiadomości założyłam na tym forum min 5 topicków (tak z gościa) , które mają więcej a inne mniej wpisów niż ten topick(niektóre wciąż wracają na pierwszą stronę) a teraz zgadnij które i hejtuj :) Jeśli do tej pory byłeś trollem i hejterem to nie liczę na Twoje nawrócenie. Mam nadzieję , że choć troszkę Cię sprowokowałam i dasz pokaż swojego krasomówstwa :) Natomiast jeśli liczysz na dalszą konwersację ze mną to proszę pozbądź się niecenzuralnych słów (warunek konieczny). P.S. Co do ob/cią/gania pałki ,kusząca propozycja ;) dziękuję postoję :) Eliza

Gość gość
Cześć Daniel Wszystko w porządku a co u Ciebie ? Eliza

Gość gośćmaksiu0071
jestesm 47 facetem poznam pania od 40 do 55 lat z woj lodzkiego chodzi o dobry seks moje gg 331787 pozdrawaim

Gość gość
Mógłbyś wrzucić tutaj fotke twarzy Daniel ponieważ mam poważne wątpliwości co do Ciebie ? Eliza

Gość gość
aż sie boje zapytać jakie ty tematy zakładałaś z gościa :D

Gość gość
gośćmaksiu0071 Napisałam na Twoje gg ale chyba nie masz czasu odpisać. Eliza

Gość gość
przecież Elizka to Mucha :D

Gość gość
się nie przejmuj Elizka na forum zostało tylko niewolnik i mokramarta wiec nie maja gdzie hejtowav :O

Gość gość
Eliza zaloguj sie bo podeszfa sie nie odczepi i w sumie już nie wiadomo które wpisy są Twoje.

Gość gość
Nie mam nicka i jestem tutaj od jesieni zeszłego roku. Zawsze udzielałam sie z gościa. Eliza

Gość gość
Przecież możesz zarejestrować nicka. Napiszesz mi na poczte i odpowiesz czy masz kogoś tylko szczerze mi odpowiedz ? Daniel.

Gość gość
Nie rozmawiajmy o mnie. Daniel ja pisałam szczerze, że szukam uległego niewolnika seksualnego a więc ? Eliza

Gość gość
podszywy :O

Gość gość
ej Daniel nie troluj z gościa :D

Gość DanieI28
Elizko, przejdźmy na priw bo bardzo chciałbym zobaczyć foty Twojej cìpki :classic_cool:

Gość gość
Nie troluje tylko chce ją w końcu namówić aby przeszła na ten priv ze mna. Daniel

Gość gość
uwielbiam te laseczki z tego seks telefonu rozpalają mnie do granic możliwości uwielbiam je posłuchać robią naprawdę wszystko by było mi dobrze Nawet jak wszystkie są zajęte rozmową to można posłuchać ich cudne odgłosy podczas sexu jakie to jest mega podniecające 708770461 wew 153

Gość Niew
Witam! Jestem uległym atrakcyjnym wytrzymałym niewolnikiem damskiej nacji. Szukam Kobiet Pań Dziewczyn Par kochających luksus władze wygodę świat femdom i będących kreatywnymi w dążeniu do swych celów. Szukam osób które pragną posiadać własnego poddanego niewolnika które kochają siebie i chcą dla siebie jak najlepiej. Ja jako niewolnik oddaję życie ciało i zdrowie pod kompletna władze, zrzekne się praw i godności na rzecz służby bez słowa ale. Więc służba i oddanie niesie za sobą ogromny wachlarz możliwości i opcji. Docelowo szukam służby na stałe i mogę dojechać w każdy rejon Polski. Odp z góry na pytania.. -Godzę się na wszystko.. ( to najważniejsze w byciu niewolnikiem) - Można mnie wykorzystać do.. 1. Praca ( pracuję wszędzie gdzie każe Pani i jak każe Pani w każdych porach dnia i nocy w każdej formie i tyle godzin na dobę ile życzy sobie właścicielka. Oddaje wszystko co zarobię Pani.. mogę pracować fizycznie, jestem mobilny mogę być sprzedawany wynajmowany itp itd) 2 Służba ( praca w domu sprzątanie gotowanie służba na imprezach wypożyczanie znajomym zakupy zmywanie prasowanie podawanie czyszczenie itp ... By Para lub Kobieta naprawdę czuła się jak Pani) 3. Usługi..( wykonywanie poleceń rozkazów w zależności od kaprysu Pani i jej osobowości . Można mnie bić poniżać wystawiać publicznie wytresować pod własne potrzeby i pragnienia lizanie ssanie masaże służba za przedmioty dla Pani zabawy itp.. bardzo szeroka gama opcji) 3 Pozostałe opcje tyczące się zabawy rozwoju dla Pań.. ( poza pracą która opisana jest w punkcie 1. Można prowadzić swego bloga posiadać strony internetowe gdzie opisywany będzie niewolnik jego życie polecenia gdzie będą filmy zdjęcia itp .. wystawianie niewolnika na kamerkach internetowych robienie filmików na zamówienie i zdjęć dziki czemu poznaje się wielu ludzi z klimatu femdom można się świetnie bawić i zarobić ) 4 Kwestia zainteresowania moją osobą ( W momencie gdy jesteś zainteresowana zainteresowani.. jestem mobilny mogę dojechać w każdy rejon . Można mnie trzymać w każdym miejscu w domu działka strych suszarnia piwnica lub u Znajomych wszystko zależy od możliwości i widzimisię Pani) Ps Mam nadzieję że odp na wszystkie pytania z góry.. w razie w jestem dostępny by udzielić informacji bbddss84@wp.pl Zapraszam do kontaktu Pani Elizo. Jestem dostępny realny.

Gość Niew
Lubię też walić konia menelom dworcowym i psom podwórkowym. :-)

Gość DanieI28
Niew - spieprzaj dziadu na swój temat

Gość Niew
Jest Pani Eliza ? Jestem dostępny na forum i @ dla zainteresowanych.

Gość gość
Spadaj obsrany psie. Eliza

Gość gość
to podszyw Elizki