Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta198012234

Nienawidzę mojego męża, nie moge na niego patrzeć

Polecane posty

Gość Marta198012234

Jak ja nienawidzę tego gnoja, nienawiść zjada mnie od środka. Poniżanie latami,nigdy dobrego słowa,obojętność. Chorowałam na raka to opuścił dom twierdząc ze go to zbytnio stresuje i mam sobie radzić sama.Jego jedyna zaleta sa jego pieniądze. Czuje do niego pogardę.Czy ktos ma takiego s********a w domu?

Gość gość
trzeba było go zostawić a nie teraz płakać. nie jesteś lepsza jak lecisz tylko na jego kase.

Gość gość
A do siebie pogardy nie czujesz? Ze lecisz na kase takiego kogoś? Jak sobie ścielesz, tak spisz. Kolorowych snów.

Gość gość
Ja swojego nie nienawidzę, ale z pewnością nie kocham, ani nawet nie lubię. Jest mi obojętny, często mnie drażni jego zachowanie.

Gość Marta198012234
Kiedyś go naprawdę kochałam, zakochałam sie w jego dobrym sercu, a okazał sie podła osoba.

Gość Marta198012234
Dlaczego mam czuć pogardę dla siebie? Co mam iść pod most?

Zostaw ,jeśli tak zrobił mąż to co to za osoba . Musi byc bez serca . Wiem ,ze moze byc ci ciezko , samej . Dasz rade

Gość gość
Kawał gnoja

Gość gość
jedno warte drugiego :classic_cool:

Gość gość
Odpuść, zajmij się swoim rozwojem i zabezpieczaniem siebie na przyszłość...z tej mąki chleba nie będzie, tkwisz w związku chorym, jak wielu ludzi zresztą....Miej z tego coś dla siebie. Macie dzieci?

Gość gość
siedzisz z nim dla jego kasy , nie masz wstydu ani honoru

Gość Marta198012234
Teraz siedzę dla kasy, bo co pod most pójdę?

Gość Marta198012234
Od jakiegoś czasu mam straszny problem z trawieniem. Ogólnie wygląda to tak że czuję dziwny ból w lewym boku, oprócz tego mam gazy ; -(. To nie jest przyjemne. Odczuwam to po tłustym jedzeniu i nawet małej ilości alkoholu. Moja przyjaciółka twierdzi że to jest trzustka i żebym tego nie lekceważyła. Dała mi jakieś proszki lipankrea, powiedziała, iż sama z nich korzysta i jej pomagają. Mi też pomogły, aczkolwiek nie wiem co dalej. Troszkę się boję... Nie wiem za bardzo co mam z tym zrobić.

Gość gość
Tez mam takiego d*pka w domu. Zero wsparcia,Ciągle poniżenie....Dowiedziałam sie o raku, nie złośliwy, kiedy mu o tym Powiedziałam Odparł " szkoda ze nie złośliwy"... podjęłam decyzje o rozstaniu... :( ; (

Gość gość
dlatego jestem sama i dobrze mi z tym.z natury jestem cholerykiem i nie znioslabym kogos takiego nawet przez pol dnia.

Gość gość
Ale bez niego nie dasz sobie rady. Będziesz go jeszcze błagała na kolanach żeby wrócił. Niejedna już to przeszła.

Gość gość
Tez mam Autorko takiego c***ja w domu. Nie jest moim mężem, ale konkubentem. Nie trawie gnoja po prostu! Patrzec na niego nie moge. Jestesmy razem 5 lat, mamy 3 letnie dziecko i zero perspektyw na przyszlosc. Obecnie zaciskam zęby i realizuje krok po kroczku plan rozstania z gnojem. Nie moge robic drastycznych, nieprzemyslanych krokow bo w gre wchodzi dziecko. Ale podobnie jak Ty zakochalam sie w chamie bo nie okazywal swojego prawdziwego oblicza. Dopiero jak razrm zamieszkalismy to wyszlo na jaw co to za szuja. Sama sie sobie dziwie, ze jeszcze jakos funkcjonuje psychocznie, po tylu latach upokorzen, ponizania, zdradzania mnie, awantur, klotnie i obelg. Od wrzesnia dziecko poszlo do przedszkola, a ja szukam pracy i ppzegnam sie z gnojem na wieki! A

Gość gość
Od zakompleksionych ludzi się odchodzi. Każdy taki człowiek powinien sobie leczyć je samodzielnie i dopiero wtedy wchodzić w jakikolwiek związek.

Gość gość
Weź z gnoj em rozwód. Znajdź sobie kogoś normalnego i zacznij żyć.

Gość gość
21:34 Dokładnie. Cham jest zaburzony i swoje kompleksy usiluje leczyć poprzez upokarzanie Ciebie. W ten sposób sie dowartosciowuje.

Gość gość
Pogarde czuje do Ciebie wylewajac wlasne problemy tym ala ludziom Kurde co z Cie za Kobieta ze sama nie radzisz sobie z ty,i problemami tylko calej j Polsce piszesz.Moze jeszcze do Watykanu napisz ja pierdziele co za baba Tak tu kazdy cie poglaszcze powie dobra jestes daj spokoj Ogarnij sie To k******a zycie trzeba umiec sobie radzic a nie tepych nastolatek pytac Jeszcze podaj adres swoj bo tylko tego brakuje

Gość Marta198012234
Byłam ciekawa czy tylko ja mam tak pod gore. Czuje sie oszukana przez kogoś kto obiecywał wszystko.Teraz jestem zależna od kogoś kogo nienawidzę.

Gość gość
Do gość wczoraj A jak Twoj partner zachowuje sie do Ciebie na codzień?

Gość gość
A czy Ty byłaś wobec niego fair ? Czy tylko, żądania, oczekiwania a nic w zamian ? Takie pasożyty zniechęcają.

Gość we557667656757653
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu. Podsłuchują o czym rozmawiacie w domu jak telefon komórkowy leży na stole......

Gość gość
Do gość dziś Hm.., na codzien? Potrafi byc mily jedynie wtedy jak cos ode mnie chce. A jesli nie to na ogół ma mnie w doopie. Ja zasuwam jak mały samochodzik, wszystko robie, to co nalezy do obowiazkow kobiety, jak i typowe prace męskie, czyli: pranie, sprzątanie, gotowanie, zakupy - nawet te ciężkie po 20kg i wiecej, naprawy, jeśli sie cos zepsuje, opieka nad dzieckiem, odprowadzanie do przedszkola i odbiór, lekarz - mała czesto choruje, wstawanie w nocy do dziecka, itp., itd. Moj dzien zaczyna sie o 6:30, a konczy o 2-3 w nocy. Jestem wykonczona, sfrustrowana, mam po prostu dosc. A On? Całymi dniami leży palnikiem do góry i gra sobie w gry na komorce 24h/h. Albo wychodzi sie dotlenic na piwo, najczesciej 4 piwa. Wraca do domu i jeszcze ma jakies roszczenia i zarzuty. A to, ze nie przyjde sie kolo niego polozyc zeby mu wytrzepać (bo seksu normalnego nie ma, naoglada sie p****li i albo zdazy sam sie zadowolic, albo mnie wola), a to ze budze go o 12tej w południe zeby wstał i mnie odciążył, choc nigdy jeszcze sie tak nie stało. Wierz mi, ze pisze to i czuje ogromny wstręt i wściekłość. Dzis niedziela, ja od 5:20 na nogach bo dziecko chore. A On? Wstał o 11tej, a teraz lezy sobie i gra w gry. No kur/wa mać!

Gość gość
Witaj. Czy jakos rozwuazal sie Twoj problem? Oseszlas od meza? Ja bym juz dawno to zrobila, tylko jak Ty trzyma mnie przy nim kasa, mamy 2- e dzieci.....sama pracuje, ale za malo zarabiam, zeby utrzymac siebie i dzieci, nawet przy alimentach bedzie bieda aaa i o swoim mieszkaniu moge tylko pomarzyc, wiec siedze z dziadem i kazdego dnia drazni mnie coraz bardziej, nie moge juz na niego patrzec!

Gość Magda
Dnia 20.01.2017 o 00:17, Gość Marta198012234 napisał:

Jak ja nienawidzę tego gnoja, nienawiść zjada mnie od środka. Poniżanie latami,nigdy dobrego słowa,obojętność. Chorowałam na raka to opuścił dom twierdząc ze go to zbytnio stresuje i mam sobie radzić sama.Jego jedyna zaleta sa jego pieniądze. Czuje do niego pogardę.Czy ktos ma takiego s********a w domu? Ja mam takiego skurwiela

Gość Gość
Dnia 22.01.2017 o 10:50, Gość we557667656757653 napisał:

Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu. Podsłuchują o czym rozmawiacie w domu jak telefon komórkowy leży na stole......

Jak to???co ja teraz robie jak wyglądam???itd.proszę powiedziec skoro to prawda