Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie...

Polecane posty

Gość gość
Wiem ze o wiele predzej mogłabym to cofnac... Powiedziec ze zmienilam zdanie co do niego... Odważyc sie... ale teraz juz za pozno

Gość gość
Tak tylko jak wrocic do tej rzeki ;)

Gość gość
Tylko żebyś nie narobiła mu nadziei, a potem się okaże, że w ogóle nie czujesz do niego pożądania. Chłopak to nie przyjaciel tylko do pogaduszek.

Gość gość
Prawdę mówiąc, ja mu współczuję, jeśli się znowu nim zainteresujesz. Związki bez wzajemnego pociągu fizycznego to klapa. Tacy ludzie mogą być znajomymi lub przyjaciółmi, o ile nikt przez to nie cierpi.

Gość gość
Gdyby sie to nie zmieniło na ostatnim spotkaniu to bym to miała w d***e. Bo bym dalej nic do niego nie czuła. Ale nie wiem jakim cudem sie to zmieniło.

Gość gość
dawno te spotkanie było?

Gość gość
Wiecie naprawdę nie chodzi o to aby go zranić czy coś. Bo nie jestem taka os. Wtedy mu szczerze powiedziałam, że nic nie czuje. Ale później.. Po prostu cos się stalo... cos co spowodowało, ze zmieniłam zdanie... Nie wiem jak to sie stało. Może potrzebny mi był czas zeby to zrozumieć. Nie kazdy tak ma ze od razu sie zakochuje... Bo wtedy nie widzielismy sie miesiac i pozniej sie spotkalismy i WTEDY juz poczulam wlasnie to. Tylko wtedy brak mi było odwagi. Więc pamietajmy aby nie pozwalac odejsc komus na kim nam zalezy tylko dlatego ze boimy sie pokazać co czujemy.

Gość gość
Te spotkanie na którym powiedzial ze nie bedziemy sie juz spotykac itd bylo rok temu. A jak spotkalismy sie przypadkiem pol roku temu... Nawet chyba ponad

Gość gość
spróbuj porozmawiać albo żałuj że tego nie zrobiłaś. Dobranoc

Gość gość
Up