Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie

Polecane posty

Gość gość

i czasem czuje ze nie mam kontroli nad swoim zyciem. Czas mi za szybko płynie. Boje sie ze nie zdąże zrobic tego co mam do zrobienia, bo umre, Boje sie ze bede miala wypadek samochodowy. Boje sie o swoich bliskich. Boje sie ze zostane sama choc jestem w związku. Boje sie ze zawiode kogos na kim mi zalezy. I tak codziennie od lat mam i nigdy nie mam spokoju, bo te mysli kłebią sie po głowie po kolei bądz wszystkie na raz. Mówią ze jestem nerwowa, ale jak mam nie byc skoro występuje to co powyżej :(

Gość gość
Przestaw się na komunikację miejską. Jazda autem jest niebezpieczna. :)

Gość gość
a czy to kazdy tak ma? Czy to ja moze jestem chora psychicznie?

Gość gość
jak się będziesz bała to stworzysz demony żywiące sie tym strachem. staną sie realne i cie zaczną nachodzić w garniakach i z walizeczkami domu. zaczną cie straszyć z telewizora smiercią rodziny i twoją włąsną. zaczną żerować i prosperować na twoim strachu. ich sie powinnas bac dlaego sie nie bój

Gość gość
łap każdą koorfe która chce wzbudzić twój strach i duś zanim spiertoli. jak bedziesz sie bała chodzić po ciemku po parku to założą tm kwaere główną i zaczzną mordoać gwałcić i rabować. nie można sie bać.

Gość gość
jak to opanowac? Mam np.tak ze przy wyprzedzaniu kazdego tira na drodze ekspresowej mysle ze to juz ostatnie moje godziny - wiem ze smieszne ale.. to prawda.. Kazde problemy zdrowotne moich bliskich powoduja u mnie bezsennosc itd.. czy sa na to jakies inne metody niż łykanie chemii od psychiatry? Bylam tez z tym upsychologa ale niewiele mi pomogl..

Gość gość
sraszą cie cymś idź tam zrób to i nie okazuj strachu. naet zwierzęta wyczuwają strach. unosi sie powietrzu. a oni mają wyspecjalizowany węch

Gość gość
masz pecha bo farmakologią też sie zajmują

Gość gość
straszą cie zwolnieniem to im napluj w ryja. straszą cie wojną to ich na nią wyślij

Gość gość
bo skoro cie tym straszą tzn że sami uważają to za straszne. przynajmniej do pewnego poziomu. to działa prawie zawsze. każdy ułom żerujący na strachu to tchórz postaw mu sie daj w ryja to zwinie ogon i spiertoli sie komuś poskarżyć. pózniej sie troche komplikuje bo kolesie to szachiści. ale każdy szachista boi sie że nie będzie miał z kim grać

Gość gość
ostatnio sie troche rozbrykali. jak nie kleszcze to terroryści albo diaboł wcielony na oficjalnych rautach elity w roli gościa honorowego. nie przewidzieli jednego. że sie diabła nim samym nie wystraszy

Gość gość
może sobie i to wymyślili wszystko ale mają talent do kreowania rzeczywistości. so here i am ptaszki😘

Gość gość
przy okazji. nie to żebym was sttraszył aż taki głupi nie jestem. ale zacznijcie sciepe na odszkodowania za bezprawne wykorzystywanie wizerunku wllasności intelektualnej oszczerstwa kalumnie potwarze i uzyskiwanie korzyści majatkowych za podszywanie sie pode mnie

Gość gość
plus dozywotnia renta dla każdej ofiary która wpdła w traume z powodu piekła albo na "mój" widok. wiem że to sporo ale w was wierze:)

Gość gość
dodatkowo każdy w czynie społecznym będzie przyozdabiał miejskie mury grafiti z moim wyidealizowanym wizerunkiem z kwiatkami ptaszkami jelonkami i zajączkami bryającymi na zielonej trawce wokół mnie. i każda piertolona mucha ma wygladac jakby własnie zjarała pół kilo zielska. zanotowaliście? cieszy mnie wasza dyspozycyjnośc i zaangażowanie

Gość gość
wrrrrr!!!!!!!! wariaty:D

Gość gość
w zasadzie wasza sytuacja oznacza całkowitą dekonspiracje. musiało sie ta w końcu stać. wiedzieliście o tym. jakie niespodzianki macie zanadrzu? zacząć żniwa od od środka czy od początku? a może od końca? a może w ogóle bo nie wiem jak zacząć? albo nie oglądac sie na nic bo moge dojśc do wniosku ze pomimo niewinnych ofiar opłaca sie was utłuc. tyle o mnie wiecie co se naopowiadaliście. to nie bezie takie proste jak sie wam wydaje.

Gość gość
ktoś mnie zapoznał z obecnymi warunkami. doświadczyłem organoleptycznie wszyskiego bywam skrupulatny ale na nieszczęścia dla was lubie tez bałagan. a może na sczeście?? a może to wcale nie ja tylko kto inny? aaaa widzicie. chooja widzicie i choja zobaczycie:)

Gość gość
nie wpadacie do mnie od jakiegoś czasu nie wiem co sie dzieje. mam sie poczuć pewnie i wyjść na otwart przestrzeń? nie bac sie nabrać pewnościi siebie? jacy wy kooorfa jestescie w dooope uprzejmi az sie chyba wzrusze.

Gość gość
ja wam coś powiem. ja tu niepotrzebny jestem. najlepsze co moge zrobić to odejśc bo na tką ewentualność sie nie przygotowywaliście. i chyba tak zrobie

Gość gość
zartuje;) dowcip mi sie wyostrzył z samotności. cay czzas prebywałem z najdowcipniejszym kolesiem w prowincji czyli sam ze sobą

Gość gość
nawet nie wiecie ie sam sobie zawdięcam nie ma c***ja żebym se tego nie wynagrodził. ale że jestem sprawiedliwy to wasz też musze nagrodzić pomimo intencji wydymania mnie w ogoniastą dooope.

Gość gość
doobra bo sie z a wami gada gorzej niż z włąsna kupą

Gość gość
witoldzie kniaziu rusi witoldowskiej i ty hanie władco pozłacanej ordy jak tam zdrówko? polepszyło sie czy nie bardzo? a u reszty? mały kacyk? to i tak nieźle zważywszy że wyjepalista całe zapasy wszyskiego z czego sie dało upedzić bimber. moge sie tylko domyślać że nie była to lajtowa fucha

Gość gość
uuuuu panie przegryzalim parobkami klepiąc ich córki jajamy po dooopaskach....zabawa była przednia psy nas gyzły po kostkach bo nie było im co rzucac na klepisko.

Gość gość
co za hołota. nawet jakbym chciał to was nie moge ucałowac na przywitanie bo śmierdzicie samymi sobą

Gość gość
jak już sie wysilam i do wa stękam to chociaż moglibyście plum zrobic dla formalności