Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nawidze mojej mlodszej siostry.

Polecane posty

Gość gość

Za caloksztalt, wszystko robi wbrew mojej woli na przekor mnie, wogule mnie nie slucha jak cos do niej mowie, jest uparta i robi mi na zlosc, mowie jej za ma mi nie ruszac moich zeszytow, ksiazek bo bede miec egzamin a ta swoje. Ja sie wszedzie za nia wstawiam i jej pomagam a ona ma mnie w d***e, w niczym juz jej nie pomoge mam na nia WYJE/BANE. Bardzo mam zly kontakt ze swoja siostra, nie umiem tego zmienic czy ma ktos podobny problem z rodzenstwem, nie wiem jak to zmienic.

Gość gość
Spuść jej porządne bęcki, to się gówniarze odechce wyskoków.

Gość gość
NO wiele razy tez podnosilam glos, ale ja jestem spokojniejsza i ja nawet jakbylam mlodsza to dostawalam lanie a ona nigdy lania nie dostala ani od mamusi ani od tatusia, wyroznili ja czy co, ja ciagle smary dostawalam i to prawie za takie glowniane rzeczy, boze mam jej cholernie dosyc, rozwydrzona dziewucha ktorej wszystko wolno i rodzice ja glaskali w dziecinstwie.

Gość gość
Jest gruba ja bardzo szczuplutka i bym tej malpie nie dala rady bo ma taka rozwalona d**e a najchetniej to bym jej wj***la a nie robi wszystko po swojemu i robi co chce

Gość gość
Ignoruj ja. Nie pomagaj olewaj. Nie wiem ile ma lat. Przestac sie z nia bac, zajmij sie soba. Niech samrkula w koncu wie ze przegiela.

Gość gość
Nienawidze pisze sie KOORWA razem I jeszcze w ogóle a nie wogule

Gość gość
Nie nawidze pisze sie osobno cymale, bo to czasownik a wogole sie pisze wogole.