Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryc_ja

Cesarskie cięcie skierowanie PILNE!!!

Polecane posty

Gość patryc_ja

Proszę Was o porade! Czy jakis inny ginekolog np prywatnie, ktory nie prowadził mojej ciazy moze wystawic mi skierowanie na CC? Dzisiaj mialam umowioną wizytę z moją gin, niesety ją odwołała z przyczyn zdrowotnycj, a dzisiaj miała zostac podjeta decyzja. To juz 40tydz ciazy, dziecko wazy 4,300. Mam niewspołmiernisc ciazowa. Dzisiaj miala zostac podjeta ostateczna decyzja i ew skierowanie, a zostalam na lodzie. Co robic?????:(

Gość patryc_ja
up

Gość gość
CC jest wielkim ryzykiem i często są poważne komplikacje. Ja zawsze wolałam poród z mężem bo liczą się i nie zakażą jakimś syfem typu C wątroby itp...! !! Powinno się mieć gdy nie jest się zacofaną przy każdym badaniu cipki bo wtedy również dochodzi często do zakażeń bo rękawiczki chronią tylko ginekologa! !!

Gość patryc_ja
Co ta odpowiedz wniosla w topik, bo nie rozumiem?:/ cesarka wielkim ryzykiem...szkoda, ze 1/3 dzieci rodzi sie w ten sposób, pozatym ja sobie jej nie ubzdurałam, tylko miałam zalecenie od doktorki, ktora w umowionym dniu mnie olała.

Gość gość
pisałaś, że miała być konsultacja, a nie że już ma być pewna cesarka. Skoro nie ma konsultacji to i nie ma cesarki. Dasz radę!!!

Gość patryc_ja
Konsultacja, na ktorej miala zostac podjeta decyzja. Gdzie tydz temu juz mnie uczulila na CC. Dziecko wazylo 4,300 ja jestem osoba drobna i szczupła, o wzroscie 160