Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosctoja

Chłopak mnie zlewa

Polecane posty

Gość gosctoja

cześć, że swoim jesteśmy prawie 2 lata, kiedyś było tak, że widzieliśmy sie codziennie, pisaliśmy i wg, on sam też tego chciał. związek mieliśmy udany, zaręczyles mi się byłam mega szczęśliwa, było parę minusów z jego strony, bo mnie oszukiwal i pisał parę razy z laskami. tylko jedno było takie ze ja komplementowal i wg, o wszystkim się dowiedziałam:/ usunął konto i wg i dalej się starał, jednak ja starałam się go trzymać na smyczy, jak idiotka.. pilnowałam go na każdym kroku.. teraz widzę błąd. mamy wspólnych znajomych, wspólna pasję która mnie zaraził jednak zaczęły się schody, zaczął. się oddalać, w zeszłym tygodniu zrobiliśmy przerwę na parę dni, po niej powiedział że chce ode mnie odejść.. załamalam się jak nic.. powód był taki ze miał problemy finansowe, z autem z pracą i jeszcze ja pilnująca go na każdym kroku. oddałam pierścionek który on ma teraz przywiązany do wstążki w aucie. tego samego dnia jak się rozstalismy po paru godz zadzwonił że stoi pod domem i powiedział że chce abym wróciła, wszystko było ok jednak znowu mi pisze ze jest zdolowany i nie umie się nami cieszyć. w dodatku tydz się nie widzimy (auto jest rozwalone ) podobno.. i nie wiadomo kiedy przyjedzie.. co zrobić? pomozce

Gość gość
Kopnąć go w jaja i niech spada na drzewo.

Gość gość
Chyba zalewa... Zlewie na sperme :classic_cool:

Gość gość
Jeśli pisał z innymi to znaczy, że nie traktował waszego związku poważnie. Może się nie zaangażował w tamtym czasie tak jak powinien. Trzymanie go na smyczy to nie najlepszy pomysł. Sama bym uciekała od kogoś takiego jak by mnie cały czas kontrolował. Mój facet też na początku związku pisał ze swoją byłą. Czasami sprawdzam jego pocztę itp. ale tak by o tym nie wiedział. Pare razy widziałam jak jakieś dziewczyny próbuja do niego zagadać i ale zawsze pisze, że nie jest zainteresowany. Może skup się na poprawie związku, przestań go kontrolować.

Gość gość
już tak nie jest, od 2 tygodniu ma swobodę jakiej nie miał nigdy, "kochanie" itp pisze do mnie przed snem, dziś z nim rozmawiałam i powiedział że nie zależy mu już chyba. jutro mamy się zobaczyć co mam zrobić?

Gość gość
Wybralas roochacza i zdradzacza tylko co my mamy do tego? Pozal sie kolezance niech i ona przed nim rozkraczy nogi. Porzadnych mezczyzn jak widac unikasz.

Gość gość
nigdy mnie nie zdradził.. jak rzekomo ich unikam kiedy nikogo nie ma ;( kocham mojego..

Gość gość
Jeśli mu nie zależy to nic nie zrobisz. Ratować coś na siłę nie ma sensu jeśli jedna strona nie chce. Wcześniej czy później i tak się to rospadnie. Chyba lepiej wcześniej.

Gość gość
Popieram gościa z 12:28 autorko,z twoim stylem pisania widać z jak marnej warstwy społecznej pochodzisz obyscie sie nie rozmnozyli

Gość gość
Dopisz, że macie po 15 lat :D Boże, co za wieśniacko-karyński styl pisania..