Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny z czym byscie nosily takiego koloru plaszcz?jaki szal,torebka?

Polecane posty

Gość gość
to nie jest turkus. jaki masz kolor włosów?

Gość gość
nic do tego nie pasuje, dlatego najlepiej kupowac czarne albo szare bo wszystko pasuje

Gość gość
MAM CIEMNY BLOND WLOSY,ZIELONE OCZY I JASNĄ CERE

Gość gość
Płaszcz jest ładny moim zdaniem do niego pasują popielate spodnie i czarne buty i torebka i oczywiście szare dodatki typu szalik, chociaż szalik rownież może być czarny.

Gość gość
A ja przeciwnie-uważam, że prawie wszystko do tego koloru pasuje. Tylko nie mogą być to kolory czyste, raczej złamane. Np stłumiony fiolet, czerwień, brąz. Wejdź sobie na stronę whitestuff uk, tam są zestawienia tego typu kolorów. Może znajdziesz jakąś inspirację. Mniee się ten płaszczzyk bardzo podoba.

Gość gość
serio podoba się Tobie taki szajs z jednym guziczkiem? jak bedziesz szla to plaszcz bedzie na boki sie rozchodzil, beznadzieja. w ogole to coraz gorsze teraz plaszcze, jak nie jakies szlafroki brzydkie, to jakies bez kolnierza z golą szyją, to znowu jeden guziczek, tragedia. Czemu nie szyją juz klasycznych plaszczy, ladnych taliowanych, z ladnym kolnierzem i guzikami, nigdzie tego juz w sklepach nie widzę... wszedzie te obrzydliwe szlafroki bez guzikow

Gość gość
serio mi się podoba. Na długi spacer się nie nada, ale na spacer to zakłada się ciepłą kurtkę. Przynajmniej ja zakładam. Autorko-na pewno nie kupuj bez przzymierzania. Popatrz na rękawy.

Gość gość
Juz wcześniej był ten temat. Reklamujesz Promod i ten szajs. Płaszcz jest okropny.

Gość gość
nie raklamuje tylko pytam z czym go nosić??