Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Zakupy online

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam problem! Zam贸wi艂am sobie ostatnio (2 dni temu) ze stronki neonail.pl paczk臋. Dzisiaj wesz艂am na poczt臋 偶eby sprawdzi膰 czy faktycznie wszystko zam贸wione. Niestety dozna艂am szoku. Zamiast zaznaczonego OP艁ATA ZA POBRANIEM mam KURIER I PRZELEW DOTPAY. Nie mam poj臋cia co teraz zrobi膰. Nie da si臋 anulowa膰 zam贸wienia a nie posiadam karty p艂atniczej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OlgaOlgaOlga
Moim zdaniem to napisz do nich wiadomo艣膰 i zapytaj o co chodzi. Wszystko da si臋 rozwi膮za膰 tylko na spokojnie. Ja ostatnio robi艂am zakupy w goodlookin i zero problem贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julkaposa
Tylko spokojnie. Ja kiedy艣 te偶 podobn膮 gaf臋 strzeli艂am zamawiaj膮c z e-kaja.pl buty. Ale ca艂e szcz臋艣cie napisa艂am maila, w kt贸rym wyja艣ni艂am wszystko co i jak i bardzo szybko dostalam odpowied藕, ze zmieni膮 na w艂a艣ciw膮 opcj臋. Tak偶e bardzo fajnie. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwinka
nolcia14 Zgadzam si臋 z tob膮 :) odk膮d na 艣wiat przyszed艂 m贸j synek nie mam czasu biegania po sklepach i w wi臋kszo艣ci robi臋 zakupy przez internet, na dzie艅 dziecka zam贸wi艂am dla m艂odego prezent na sferis.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakupy online to du偶a wygoda oraz oszcz臋dno艣膰, np kosmetyki do stylizacji w艂os贸w zamawiam na www.TheGent.pl i polecam, zawsze szybka i bezproblemowa przesy艂ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam faz臋 teraz na buciki zamawiane przez internet bo s膮 sporo ta艅sze ni偶 w sklepach stacjonarnych. Tam to ceny tylko podnosz膮 i podnosz膮. A na https://multu.pl/kobiety-home ostatnio fajne i tanie zam贸wi艂am. Da sie? da sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morgannna
Mi zakupy online zaoszcz臋dzaj膮 du偶o czasu, ostatnio zdecydowa艂am si臋 na kupno nowych s艂uchawek z Teletorium.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakupy online to bardzo fajna sprawa. Oszcz臋dzamy przede wszystkim czas, ale i nerwy. Mnie czasem tak ludzie doprowadzali do szale艅stwa w tych sklepach stacjonarnych, 偶e szkoda gada膰. Niby powinni mie膰 jaki艣 rozmiar, ale go nie maj膮. Maj膮 by膰 w innej galerii i te偶 si臋 okazuje, 偶e nie ma. A w internecie wszystko jest czarno na bia艂ym. Mnie https://multu.pl/kobiety-home jeszcze nigdy nie zawiod艂o je艣li chodzi o ceny i jako艣膰.

Udost臋pnij ten post

Zakupy online to naprawd臋 super sprawa. Szybko, wygodnie, o ka偶dej porze dnia i nocy. Je艣li szukacie czego艣 dla m臋偶czyzn, to my si臋 gor膮co polecamy - jeste艣my sklepem internetowym Ombre i o modzie m臋skiej wiemy wszystko! Znajdziecie u nas ca艂e mn贸stwo ciuch贸w w niskich cenach! :) Wpadnijcie, a na pewno co艣 wpadnie Wam w oko :) Tu jeste艣my ---> www.ombre.pl No a w razie jaki艣 problem贸w s艂u偶ymy pomoc膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bardzo cz臋sto kupuj臋 w internecie. mo偶na tam praktycznie znale藕膰 wszystko w jednym miejscu bez potrzeby wychodzenia z domu, a wszystko przywioz膮 do domu w kr贸tkim czasie. Ostatnio szuka艂am prezentu dla Oli, lubi te wszystkie bajki i pomy艣la艂am o stroju karnawa艂owym. Znalaz艂am idealny na https://godanparty.pl/ i ju偶 do mnie go wioz膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mokino
Zgadzam si臋 w 100% zakupy online to wygoda i oszcz臋dno艣膰 czasu:)

Udost臋pnij ten post

Teraz przez Internet da si臋 zam贸wi膰 wszystko, a ewentualne pomy艂ki w zam贸wieniu, nawet ze strony klienta s膮 szybko poprawiane i nie ma 偶adnego problemu. :) Ja ostatnio znalaz艂am stron臋 https://www.cewe.pl/ gdzie mo偶na szybko wydrukowa膰 zdj臋cia i sama zastanawiam si臋, czy nie skorzysta膰. Dwa lata temu da艂am mojemu ch艂opakowi w prezencie album i wypada艂oby go od艣wie偶y膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecamy bogaty wyb贸r szybkich i darmowych po偶yczek od 100z艂 do 200.000z艂. Wybierz okre艣lon膮 po偶yczk臋, wype艂nij darmowy wniosek o kredyt i czekaj na przelew! Wszystko za艂atwisz szybko i sprawnie przez internet wygodnie w domu a pieni膮dze otrzymasz w 30min na swoje Konto http://szybkakasa.topkasa.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta T
Teraz to wszystkie sklepy dostarczaj膮 meble do domu. Kilka miesi臋cy temu zamawia艂am szafki kuchenne na florimeble.pl i dostarczyli mi je i tak trafi艂am, 偶e dostawa by艂a za free, ekstra sprawa i to podw贸jnie bo meble okaza艂y si臋 pierwszorz臋dnej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Online zamawiam kosmetyki,z regu艂y na stronie www.Piomarket.pl i polecam, szybka przesy艂ka i mi艂a obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A znacie tak膮 stron臋 Eko-bazar.pl ? Je偶eli nie to polecam, zamawiam u nich cz臋sto zdrow膮 偶ywno艣膰 do swojej diety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyrodniczkaja
Ja w internecie przewa偶nie szukam dobrych ksi膮偶ek. A 偶e jestem fank膮 przyrody i du偶o na jej temat czytam to bardzo polecam ksi膮偶k臋 http://www.taniaksiazka.pl/nieznane-wiezi-natury-peter-wohlleben-p-927971.html M贸wi ona o wi臋zi wyst臋puj膮cej w przyrodzie o kt贸rej przeci臋tny cz艂owiek nie tylko nie wie, ale i nie widzi. Okazuje si臋 偶e nie tylko cz艂owiek dba o nasze 艣rodowisko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boguniia
Zakupy online zaoszcz臋dzaj膮 bardzo du偶o czasu, ostatnio zdecydowa艂am si臋 na kupno nowego laptopa w sferisie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina 9006
Nie wyobra偶am sobie kupowania prezent贸w zw艂aszcza na 艣wi臋ta w spos贸b tradycyjny. Mam kilka ulubionych sklep贸w internetowych np https://www.youpibag.pl/ i cz臋sto do nich wracam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 jestem wielk膮 fank膮 zakup贸w online, to bardzo du偶a wygoda i oszcz臋dno艣膰 czasu, pieni臋dzy. Mog臋 poleci膰 www.ElitaBut.pl maj膮 bardzo fajne, nowe kolekcje obuwia na jesie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Online zamawiam wiele rzeczy, ostatnio zdrow膮 偶ywno艣膰 na www.Skworcu.com.pl polecam, mi艂a obs艂uga i szeroki asortyment.

Udost臋pnij ten post

Dnia 15.06.2021 o 13:25, Madzia0001 napisa艂:

Teraz wszystko online. Zakupy i p艂atno艣ci. Ja odkry艂am ostatnio fajna opcj臋 p艂atno艣ci odroczonej Twisto. By艂a taka opcja zap艂aty w jednym ze sklep贸w. wybra艂am ja i mam p艂atno艣膰 odroczon膮 na kilkana艣cie dni. Wiem, 偶e mo偶na si臋 te偶 zarejestrowa膰 i korzysta膰 z lepszych warunk贸w, ale to zrobi臋 pewnie przy nast臋pnych zakupach.聽

Polecam rejestracj臋, wtedy nie musisz si臋 zastanawia膰 czy sklep wsp贸艂pracuje z Twisto, czy te偶 nie - je艣li jest p艂atno艣膰 kart膮, to mo偶esz skorzysta膰 z odroczonej p艂atno艣ci. Bardzo wygodne, zw艂aszcza w awaryjnych sytuacjach.

Udost臋pnij ten post

Ja osobi艣cie wiele rzeczy zamawiam online i nigdy nie mia艂am czegos takiego. Warto napisa膰 do nich i sprawdzic co i jak w sumie. Bo takie czekanie i zastanawianie si臋 co si臋 sta艂o z paczk膮 nie ma nawet najmniejszego sensu w moim odczuciu 馃檪

Udost臋pnij ten post

1 godzin臋 temu, lulka09 napisa艂:

Korzysta艂 kto艣 mo偶e z PayPo jako p艂atno艣ci odroczonej?

Ja korzysta艂am i mog臋 poleci膰. Na spokojnie masz 30 dni na sp艂at臋. Rejestracja jest szybka, a sklep贸w w kt贸rych mo偶na z tego skorzyta膰 naprawd臋 du偶oooo 馃檪

Udost臋pnij ten post

5 godzin temu, lulka09 napisa艂:

Wybra艂am kiedy艣 taka form臋 zap艂aty jak by艂am jeszcze przed wyp艂ata i dla mnie super sprawa. Mo偶na sobie pozwoli膰 na wi臋cej a 30 dni to wystarczaj膮cy czas 偶eby zap艂aci膰聽

Udost臋pnij ten post

23 godziny temu, lulka09 napisa艂:

Ja p艂aci艂am tak pare razy jak kupowa艂am ciuchy w Sinsay i wszystko okej. Nie by艂o problem贸w. Wygodna sprawa聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰