Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duchu babci i dziadka spełnijcie moje marzenia

Polecane posty

Gość gość

jutro chyba przejdę się na spacer śladami miejsc które mi się z wami kojarzą

Gość gość
Myślisz,że dziadkowie siedzą na kafe?

Gość gość
nie , są dżinami i siedzą w mosiężnym imbryku . Zabiorę imbryk na spacer to może mnie wysłuchają .

Gość gość
może siedzą,duchy są wszędzie,ale jutro jest dzień babci i jak będzie pogoda,to się przejdę w święte dla mnie miejsce gdzie kiedyś mieszkali

Gość gość
oj fajnie by bylo, zeby tak byly duchy i spelnialy marzenia :) ja kiedys nawet myslalam, zeby zalozyc swojeje sp. babci profil na fejzbuku, zeby ona go z niba zobaczyla i zaczela na nim pisac ;)

Gość gość
w zeszłym roku byłem w tamtym miejscu z powrotem po wielu latach i wiele się spełniło,a ja chcę ostatecznego spełnienia się czegoś,generalnie na tym osiedlu to bywałem już wcześniej,nawet w dawnym ich mieszkaniu nocowałem kilka razy,ale jedną ulicę,którą z bratem i dziadkiem chodziliśmy często na spacer to przeszedłem pierwszy raz po naprawdę dwudziestu kilku latach

Gość gość
więc jak będzie pogoda i będę w formie to pójdę,jak fajnie było tą ulicą iść po naprawdę wielu latach,nic się nie zmieniła,ten sam odrapany społem ,chociaż uczyłem się tam przez kilka lat i dziwię się,że nie chciało mi się przejść wcześniej,mam nadzieję,że nie spotkam ciotki,siostry dziadka,która dalej tam mieszka

Gość gość
pamiętam ostatnie weekendy i wakacje po śmierci babc***amiętam jak sprzątaliśmy to mieszkanie po śmierci dziadka rok pózniej,jak weszliśmy tam po pogrzebie,podobne klimaty poczułem wiele lat pozniej u zdziwaczałego kolegi w mieszkaniu,który już mentalnie się zestarzał,pamiętam ostatnie miesiące tam,jak to mieszkali,z ich rzeczami nie było co robić,ciotka i wujek brali co chcieli,z epoką w życiu człowiek się żegnał

Gość gość
zobaczę jak będzie pogoda i moja forma,ale skm się przejadę tam chyba w dzień babci,może magia będzie jeszcze mocniejsza

Gość gość
jutro trzeba ruszyć dupę na magiczny spacer