Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Melania Trump to dopiero jest ładna pierwsza dama a nie Agata Duda

Polecane posty

Gość gość

Co niektórzy tak jarali sie naszą nowa pierwszą damą a urodą nie dorasta Melani do pięt, co z tego ,ze Agata Duda jest szczupła i wysoka,ale z twarzy jest brzydka, A pani Trump jest idealna pod kazdym względem, szczupła ,elegancka i śliczna

Gość gość
uwazam ze Agata jest sliczna z twarzy - tym bardziej ze nie mozna ich dwoch porownywac bo Melanie jest po operacjach plastycznych a Agata nie. Melanie to typowa zrobienie twarzy w stylu operacji chirurg. w usa. z kolei Ivanka tez jest poprawiana na twarzy ale i tak wg mnie Kinga Duda i Ivanka sa dosc podobne z twarzy

Gość gość
Jedź do Słowenii, tam się napatrzysz na takie piękne kobiety jak Melania. Ona właśnie stamtąd pochodzi. Zresztą wygląda na to, że Trump gustuje w słowiańskich modelkach. W ilości żon też prześcignął naszego poczciwego prezydenta ☺

Gość gość
Agata Duda ładna z twarzy? To chyba jakiś żart, ma brzydkie rysy, pozatym wyglada na starszą niż jest, ma liczne zmarszczki na czole,szyji, kurze łapki,worki pod oczami,opadajace powieki i w ogóle taką kartoflana urode

Gość gość
dobry boze wiem skad ona jest ale porownaj sobie jej zdj sprzed 25 lat a teraz. jest juz przerobiona na modle hamerykanska

Gość gość
Naszej prezydentowej nic nie brakuje. Jest kobietą wytworną i elegancką, zgrabna, zawsze dobrze wygląda. Jest nauczycielką, a nie modelką, do tego kobietą bez wieku, jak typowe amerykańskie blond celebrypki, stale poprawiane i ulepszane, aż do późnej starości

Gość gość
dziś Agata Duda ładna z twarzy? To chyba jakiś żart, ma brzydkie rysy, pozatym wyglada na starszą niż jest, ma liczne zmarszczki na czole,szyji, kurze łapki,worki pod oczami,opadajace powieki i w ogóle taką kartoflana urode x a nie o Anne Komorowska ci chodzilo? x http://bi.gazeta.pl/im/c3/25/11/z17979075Q,Agata-Duda.jpg sorry ale jak za 20 lat tak bym miala wygladac - ona ma 44lata - to moglabym dzis w ciemno nerke za to oddac. a pierscienie wenus to ja mam na szyj od tycia/chudniecia juz od 20rz. jest obledna, i ja jako kobieta uwielbiam na nia patrzec.

Gość gość
Dla mnie Agata jest brzydka,co dzień mijam na ulicach setki zwykłych kobiet ladniejszych niż Dudowa

Gość gość
Sorry,może nie brzydka,źle się wyraziłam ale bardzo przeciętna , chodzi mi oczywiście o wygląd a nie o jej klase i styl bo to już zasluga pieniedzy i stylistow

Gość ileoperacjiplastycznychmiala
nie wolisz tasowac pod jej fote z lewej strony ? pod naturalne słoweńskie piekno? tylko skalpel sie liczy? gdzie mezczyzni zmierzacie, za czym wasze Cutasski podążają? za skalpelem? http://www.zeberka.pl/img_new/2016/11/12/melania-R1.jpg

Gość gość
Chyba oblesna

Gość gość
Żadna nie dorówna Komorowskiej:):):) i tyle w temacie:)

Gość gość
oblesna? pokaz fote twojej starej w wieku 44 lat :D

Gość gość
Co jak co ale Trumpowa to stara dupa na razie (z daleka) wygląda całkiem ok ale czas płynie i niedługo będzie wyglądać jak ta od Versace

Gość gość
obie ladne i rozne. za to komorowska to prawdziwe piekno dla...koneserow :classic_cool:

Gość gość
20.13 :):):):):)

Gość gość
Jak ty będziesz miała tyle lat co p.Duda to będziesz tysiąc razy gorzej wyglądać dziadówo.

Gość gość
Sama jesteś dziadówka. Tylko takie zakompleksione i zaniedbane ubogie babiny, co nawet o zwykłym fryzjerze i kosmetyczce mogą sobie pomarzyć, tak wrednie komentują inne kobiety. Zwykła bieda i zazdrość przemawia z tych postów. Niektóre w wieku naszej prezydentowej to bezzębne pokraki, ludzi straszą na ulicy, więc proszę nie obrażać wytwornej kobiety ☺ Jest zgrabna i zadbana, nie każdemu przeszkadzają drobne defekty kosmetyczne związane z wiekiem ☺

Gość gość
Nie ma obowiązku pchania się z twarzą pod skalpel z powodu paru zmarszczek, bez przesady. Ciekawe czy chciałybyście wyglądać jak Donatella Versace?

Gość gość
Powiem tak, Agata Duda ma super figurę i jest niezłą laską, ale twarz ma przeciętną, nie oszukujmy się. Może nie brzydka, ale naprawdę przeciętna. Kwaśniewska była o wiele ładniejsza z twarzy od Dudowej. Niestety Agata wygląda staro jak na swój wiek, mimo, że to nie jest spracowana kobieta z fabryki czy wsi.

Gość gość
Nie wiem skad te zachwyty nad Kornhauser. Chyba kolejna wazelina i propaganda PISu. Owszem ubiera sie elegancko, ale co ma innego do roboty niz sie stroic. Takie to denne i prozne. Poza tym nie podoba mi sie absolutnie, brakuje jej kobiecego wdzieku i subtelnosci. Ma ostre rysy i meskie zachowanie.

Gość gość
moze ma sucha skore czy problemy z tarczyca, wtedy sie latwiej zmarszczki robia. jak ja mam w wieku 27lat to jakbym miala taka skore jak ona w wieku 44 l to bym sie mega cieszyla

Gość Blonde Margaret
te szpilki Louboutina granatowe, biały kombinezon na wizycie francuskiej ....boskie