Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczur wychodzi nocą z toalety to nie żart

Polecane posty

Gość gość

Widac slady jego łapek na muszli i byl widziany pewnego wieczoru jego ogon jak schował sie za rurami. Czy sa na to jakies środki? Dziwi mnie tylko fakt, że one umieją pływac! Czy ktos z was mial podobny przypadek? Mieszkanie znajduje sie na parterze, moze to przez to?

Gość gość
Kup trutkę i wysyp w kilku miejscach pod ścianami w toalecie. Szczególnie tam gdzie go widziałaś.

Gość gość
Ja tak zrobiłem u siebie, i skasowałem dwa naraz :)

Gość gość
szczura trutka nie załatwisz, bo szczur jest mądry. Uwaga też, bo szczury potrafią skakać na wysokość twarzy/szyi gdy czują sie w sytuacji bez wyjścia. Nie żartuje poczytajcie o tym.

Gość gość
Też słyszałam o takim przypadku. Opuszczaj klapę i kładź na niej coś ciężkiego na noc.

Gość gość
Kvrwa sami sadysci. Wysyp mu jedzenie,nakarm,pobaw sie z nim. Szczury są madre,kochane i przynosza szczęście. Zabij szczura,a będziesz przeklęta - ty w miłości i finansach,twoje dzieci,wnuki i rodzice w zdrowiu.

Gość gość
Są mądre mają instynkt jak się ich nie boisz to nie skocza raczej lecz nazywanie jego rzeczy łapki to przesada , śmierdzi brzydki zatruty i tak wiem ze to prowo

Gość gość
to nie prowo, mieszkanie jest na parterze w bloku i nalezy do mojej babci :O Położyla stołek na klapie od sedesu zeby dociązyc zeby nie mogl podniesc klapy od sedesu. Ale to nie jest rozwiązanie. Moze zadzwonic do spółdzielni??

Gość gość
Jak by u mnie wylazł z kibla to bym sobie go złapała, zaniosła do weterynarza, żeby go zbadał i by zostal moim przyjacielem.

Gość gość
Jakbyś mu sypała regularnie to by sobie jadł i nikoby by krzywdy nie zrobil. teraz jest zima pomyśl, też w ten sposób, że to żywe zwierze i też szuka schronienia i posiłku. Szczur jest wbrew pozorom czysty i mądry. Wyczuwa także trzęsienia ziemi, huragany itp, więc ma dobry instynkt.

Gość gość
tak, ja tez kocham zwierzaki ale szczur jest dziki, moze zrobic komus krzywde w takim miejscu i jakies sluzby moze sie powinny tym zajac?

Gość gość
a przez rure szczur nie wejdzie więc to prowo. Może być np w piwnicy, ale nie wejdzie za chiny rurą do wc!

Gość gość
No tez mi sie tak wydawalo jak sie dowoedzialam ze to zart, niestety to prawda :/

Gość gość
W kanalizacji zyje masa szczurów. Nie wyrzucaj jedzenia do toalety bo one tam czekają na źarcie. Wlewaj ostre płyny do dezynfekcji.

Gość gość
szczury to przyjaciele człowieka weź go pocałuj i połóż się z nim do łóżka ja ja już mam 5 szczurów z którymi śpie

Gość gość
Musisz ukatrupić gada. Moja kuzynka zatłukła takiego delikwenta w kiblu kijem od mopa bo też jej wyłaził.

Gość gość
Szczury przenoszą choroby. Uwazaj zeby cie nie ugryzł.

Gość gość
ludzie hodują w domach myszy chomiki i szczury, bo to zwierzęta domowe. Spróbuj go oswoić jakimś żółtym serkiem :)

Gość gość
mi taki szczur posmyrał po cipce

Gość gość
ja nie zabiłam szczura bo z***biście mi lizał cipke wiec po co go zabijać jak mi daje taką przyjemność