Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarza sie wam być podniecone do momentu wejscia członka?

Polecane posty

Gość gość

jw? i z jakich powodów to się kończy po penetracji.. :-( ?

Gość gość
pozamiatane

Gość gość
a przed orgazmem to raczej nie jest normalne :-(

Gość gość
Tez tak mam, mam mega chcie zanim we mnie wejdzie jak mnie caluje dotyka jedyne o czym marze to zeby dotknal mnie tam penisem. Ale gdu juz wejdzie nie mam satysfakcji tzn mambprzyjemnosc ale nie jest to orgazm i faktycznoe czuje sie mniej podniecona niz przed. Tak jakby mi to powszednialo w trakcie stosunku.

Gość gość
dobrze to ujełaś, ALE jak to wytłumaczyć? :-(

Gość gość
kolejny denny temat na uczuciowym zamiast w innym wątku.

Gość gość
dla mnie to ważne takze

Gość gość
gość dziś dobrze to ujełaś, ALE jak to wytłumaczyć? x Normalnie. Nie jesteście nauczone czerpać przyjemności z penetracji i nigdy nie osiągnięcie tą drogą orgazmu, jeśli się nie nauczycie normalnie ****ać, a nie tylko leżeć z rozłożonymi nogami. Nasza łechtaczka, to tak naprawdę zalążek penisa i dokładnie działa podczas seksu jak penis. Dotykasz, pieścisz, liżesz i jest super, w momencie zaprzestania czynności bez współpracy kobiety w penetracji podniecenie kobiety opada. Wzmocnić mięśnie pochwy, zacząć nimi ruszać podczas penetracji (bardzo możliwe, że unerwienie pochwy, ten słynny punkt g i inne te punkty są głębiej w mięśniu) i można znaleźć sobie pozycję, która która jednocześnie stymuluje łechtaczkę.

Gość gość
Podczas penetracji możesz sobie ręką pocierać łechtaczkę. U mnie orgazm przychodzi trudnej z penisem w pochwie, ale warto być cierpliwym bo jest cudowny.

Gość gość
Przeniescie sie na ero.Fizjologia,instynkty to nie uczucia wyzsze .

Gość gość
szkoda że nie da się tak żeby facet sam to załatwił jednocześnie swoimi narządami z tą łechtaczką i po sprawie do tego wolne ręce..

Gość gość
nie zdarza sie

Gość gość
ja potrafię chodzić napalona na swojego nareczonego, ale jak już zaczyna się coś dziać to nie mogę się na tyle podniecić, aby być mokra w środku. Dopiero mi pomaga godzinne oglądanie hentai, albo jak on mi robi palcówkę. To chyba przez to, że od roku nie mieliśmy dobrej gry wstępnej tylko 1 min palcówka i seks 3 min i tyle z tego. Nie mam ochoty na uczucia seksualne z nim, ale normalnie lubię się do niego tulić jak do poduchy. Kocham go, ale seks z nim mnie nudzi bądź niecierpliwi mimo, że chciałabym z nim to robić

Gość gość
Dziwne pytanie autorki . Po penetracji czy w trakcie ?

Gość gość
wiec wskazuje to raczej na kwestie techniczne, moze ktos kto ma doswiadczenie lub wie o co chodzi da znac.. moze to nic trudnego? np puduszka pod uda, inne ulozenie nóg nie wiem

Gość gość
moze byc trudno

Gość gość
Przed stosunkiem to zawsze jestem mocno na niego napalona a jak juz mi ciipkee lize to az cala drawek dostaje, a le jak wejdzie wemnie i zacznie mnie piepszyc a lbo posuwac jak kto woli to sie uspokajam i z nim wspolpracuje a on wtenczas calego we mnie pakuje, a ma wiekszego od przecietnego,Za kazdym razem jestem na maxa przerznieta, w roznych pozycjach

Gość gość
oj, rżnąć to sie lubicie, a gdzie miejsce na ortografię??? "piepszyć"??? o ja pierniczę :( raz wszedł członek partii na zebranie, ale mnie to nie podniecało.