Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modelki to pasztety

Jezu jaki ja mam fetysz masywnych ud

Polecane posty

Gość modelki to pasztety

w szczególności u kobiet z figurą klepsydry. Szczupła łydka i masywne udo . IDEAŁ!

Gość gość
a lubisz figurę gruszki? w sensie grube uda, gruby brzuch, grube wszystko?

Gość gość
A LUBISZ BEZROBOTNYCH?

Gość gość
gruszka tylko jak jest dziewicą musi wynagrodzić nie bycie klepsydrą chyba że zapewni byt mężczyźnie

Gość gość
ghfht

Gość gość
ghfht

Gość gość
Też lubię solidne uda u kobiety :). Może być gruszeczka :D, byleby pupa była okrąglutka :).

Gość gość
Ja tam wolę taką wielką 175...180cm wzrostu z proporcjonalnie solidnymi udami.

Gość gość
'Wielka' tyczyła tylko wzrostu czy całej postury?

Gość gość
Jak kobitka ma 180cm wzrostu :), to i reszta powinna być proporcjonalnie wielka :). Byleby za bardzo w barach rozrośnięta nie była :(.

Gość gość
Matko jedyna a ja na uda narzekam, nic tylko objadać się dalej :P

Gość gość
gość dziś Lepsza jest najedzona, uśmiechnięta i do łóżkowych igraszek chętna :D, od suchej zrzędy, karmiącej człowieka dietami i na bieganie wokół osiedla ciągle ciągnąca :(.

Gość gość
16:10 Ale to chyba wyraz troski (niekoniecznie mody), co z tego jak facet latami treściwie najedzony jak potem ten brzuch bardzo mu obciąża serce i organy a kobieta chce zwyczajnie by dłużej pożył i dłużej był sprawny :P, także to bieganie nie takie złe znowu, lepsze niż życie na sałacie :P

Gość gość
Gorzej jak masz dwa w jednym: grubszą kobietę jednocześnie ciągnącą na bieganie i wciskającą zdrowe jedzenie.

Gość gość
gość dziś Ja odżywiam się bardzo niezdrowo (wg znajomej dietetyczki), a jestem zdrowszy i bardziej sprawny od kolegi, którego żona karmi od ośmiu lat głównie rybami (bo zdrowe). Jego żona była kiedyś piękną, okrągłą dziewczyną, aż jej odbiło i zaczęła wszystkich dietami katować. Wcale nie stała się zdrowsza, za to na zasuszonej, odchudzonej skórze, widać teraz zmarszczki itp. Dawniej miała pulchną buzię z napiętą, gładką skórą.

Gość gość
Skąd wiesz że jesteś zdrowy? Mozesz byc szczuply i miec jednoczesnie otluszczone organy wewnetrzne i nabawic tzw. zespolu metabolicznego. No chyba ze robiles badania w ty, kierunku i wyszlo ze jestes zdrowy, w takim razie pogratulowac genow. :P Tak czy siak zdrowe i niezdrowe jedzenie nie jset tylko nazewnictwem

Gość gość
Widzę że temat zszedł na inne tory a ja tylko chciałam zjeść ciastko..

Gość gość
gość dziś Z badań. Mam niższe ciśnienie i cholesterol od kolegi. Cukier mamy podobny, choć poziom mojego jest zawyżony z powodu stosowanego żywienia. Mam większą efektywność organizmu. Potrafię zrobić głębszy skłon, wejść wyżej po schodach, bez wściekłej zadyszki itp. To zresztą nie jest opinia moja, ale właśnie tego kolegi.

Gość gość
gość dziś Smacznego :) . Polecam jabłecznik :).

Gość gość
Czyli masz dobre geny. Z tym cukrem bym uwazala bo mozesz sie nabawic cukrzycy :/

Gość gość
Ograniczyłem znacznie sól (praktycznie sypię ją tylko do wrzątku na ziemniaki) i zastąpiłem ją takimi przyprawami jak bazylia, majeranek itp. Mam dużo lepszą przemianę materii od kolegi, mimo, że moja kuchnia jest bez porównania cięższa i nieregularna. Nie używam też prawie kupnych napoi. Za to mocną herbatę słodzę czasem nawet trzema łyżeczkami cukru :). Oczywiście nie pożeram chipsów, kremów typu Nutella i podobnych zapychaczy. Prawdziwą czekoladę jem w dużych ilościach, choć mogę o niej zapomnieć na wiele tygodni.

Gość gość
Chodzi Ci o takie nogi jak Beyonce?

Gość gość
No mnie do głowy przyszły automatycznie nogi Jennifer Lopez ale też nie wiem czy to te ;)

Gość gość
A ja siedzę w domu z dzieckiem i się objadam, a ciałko nadal szczuplutkie.

Gość gość
Brawo Ty :) Mnie chodzi tylko o to ze czesto jest tak ze osoby, ktore mają swietny metabolizm igeny mysla ze moga prowadzic niezdrowy tryb zycia, a pozniej budza sie z reką w nocniku. Albo rakiem :P

Gość gość
gość dziś Akurat rak dotyka głównie chude osoby (z moich obserwacji) więc mnie nim nie strasz :). Jem to, po czym czuję się dobrze. Sporadycznie napiję się też coli, bo czasami czuję taką potrzebę. Nawet głupie pierogi, nauczyłem się gotować tak, by nie leżały ciężko na żołądku. Jeszcze raz podkreślę, że duża ilość delikatnych przypraw, potrafi poprawić każdy naturalny produkt.

Gość gość
Nie objadam się jakimś gównem tylko zdrowym jedzeniem. Chciałabym trochę przytyć, ale u mnie zrobią to chyba tylko ćwiczenia na masę...

Gość gość
Jennifer Lopez nogi to ma jeszcze zgrabne i smukle w porownaniu do tych Murzynek

Gość gość
A jakie to sa masywne?

Gość gość
autora chyba nie ma, poszedl ogladac nogi na ulicy