Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam320

Jak to jest podczas seksu?

Polecane posty

Gość Adam320

Witam. Chciałem Zadać wam parę nurtujących mnie pytać o seks. (Sam jeszcze tego nie robiłem, i tez nie chce aby wzieloscie mnie za jakiegoś smarkacza. Mam 20lat :( ) ale do rzeczy chcialem zapytać o następujące rzeczy: (P.S. Mogą wydać się wam one głupie) - Jak wygląda etap gdy pierwyszy raz "wkłada" się penisa do pochwy. (Wiem że to się rozszerza ale czy to jakoś ściska penisa że boli czy coś.) - Czy penisa "wkłada" się w stanie Najwyższego Wzwodu? Gdyż pod wpływem podniecenia będzie on w takim stanie. Czy może samoistnie trochę "opadnie" i będzie tak jakby w 3/4 maksymalnego wzwodu? Mam nadzieje ze zrozumiecie. Proszę o ODP. Pozdrawiam

Gość gość
Dziewczyna musi stwierdzić ze jest twardy i wtedy wejdzie do pochwy,

Gość gość
zdaj się na spontaniczność , nie pytaj jak to wygląda bo tylko bedziesz się niepotrzebnie stresował jeśli u Ciebie bedzie to trochę inaczej. Pomyśl że dawniej nie było netu i nie było skąd zaczerpnąć takich wiadomości a jednak każdy sam poradził sobie z tym pierwszym razem więc spoko i głowa do góry , dasz radę !!!!

Gość gość
1. Zależy, czy dziewczyna będzie dziewicą, ro/ochawicą czy panią z wiadrem. Najlepsza ta pierwsza, choć natrudzisz się przy błonie, ale wrażenia niesamowite. Ro/ochawica będzie ok, choć jak nie popracuje mięśniami kegla to słabo będziesz ją czuł. Pani z wiadrem, no cóż, lepiej już pakować jej 1,5L butelkę pet gdy ona zajmuje się tobą ustami. 2. Stan maksymalnego wzwodu jest najbardziej pożądany. Ale laska musi być megaatrakcyjna, by taki osiągnąć i meganamiętna, by taki utrzymać. Ta kombinacja zdarza się rzadko, może raz na dwadzieścia lasek.

Gość gość
Najlepsza jest dziewczyna z doświadczeniem,ona wprowadzi ci pracie do swojej pochwy i bedzie go utrzymywać.