Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Daniel

Dla Kasiuni wiadomość

Polecane posty

Gość gość Daniel

Cześć Kasiuniu. Przepraszam Cię za wszystko wiem co zrobiłem i ci mówiłem chciałbym to między nami naprawić tylko proszę Cię o jedną szansę strasznie mi na Tobie zależy i to bardzo. Kasiuniu to co było między nami wcześniej jeszcze możemy to naprawić. Kurdę za Ciebie bym oddał moje życie bo jesteś dla mnie ważną osobą w moim życiu i Cię Kocham Kocham Kocham... Kasiuniu proszę Cię o jedną szansę. Przepraszam Cię za wszystko z mojego serca. Osoby nie proszone proszę w to się nie wtrącać bo tu jest inna Kasia i Daniel niż myślicie.

Gość gość
Ale ckliwe wyznanie.... jak zwykle kłamstwo na kłamstwie. No ale przed obcymi w necie chcesz wypaść jak czuły romantyk. Jest tylko 1 szczegół - miedzy nami nigdy nic nie było, tylko Ty coś sobie uroiłeś i żyjesz tym dalej. I miedzy nami nic nie będzie, bo nie chce mieć z Tobą nic wspólnego. A jeśli dalej nie wiesz co to stalking i nękanie to sobie wygoogluj. (art 190a KK) I dziękuje za kolejny dowód, że w twojej głowie jest coś innego niż fakty.

Gość gość Daniel
Kasiuniu powiedz co ja mam zrobić jak Cię Kocham. Kurdę zależy mi na Tobie i to bardzo. Co byś powiedziała jak byś mi dała jedną szansę tylko? A przekonasz się że się zmieniłem.

Gość gość
Wbij sobie do łba, że nie będzie żadnej szansy. Chyba jasno się wyraziłam, że nie chcę mieć z tobą nic do czynienia i masz mi dać spokój. I koniec moich wpisów.

Gość gość
Bym Ci oddał moje serce bo Cię Kocham. Widzisz kiedyś tak nie walczyłem o Ciebie bo była tylko znajomość, a teraz zrozumiałem że Cię Kocham i to jest prawda. Kasia czy musi być tak z nami że każdy z nas jest zły na siebie? Kurdę chcę to zmienić proszę.

Gość gość
Kasiuniu kochanie ja Cię Kocham. Proszę Cię o jedną szansę proszę.

Gość gość
Pamiętaj że ja Cię nie przestanę Kochać. Twój Daniel