Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon1522

Sąsiadka 51 lat..

Polecane posty

Gość Szymon1522

Witam, mam sąsiadkę która ma 51 lat ja mam 26 i bardzo mnie kręci, bardzo chciałbym się z nią przespać, jest piękną i bardzo seksowną kobieta, wydaje mi się ,ze też się jej podobam, proszę o poradę jak doprowadzić do seksu z nią? czy kobieta o tyle starsza poszła by do łóżka z 26 latkiem? jak jej to zaproponować..? proszę o radę.. Dzięki :)

Gość gość
26- powinien już wiedzieć jak uwieść kobietę. Jeśli nie wie to na nic zdadzą się rady bo i tak mu się nie uda ją zdobyć. :P

Gość gość
Racja, co z tego, że Ci ktoś napisze jak, skoro ona Cię może zaskoczyć w dowolnej sytuacji i co wtedy? Wyjdziesz i będziesz prosił kafeterię o pomoc? Jeśli nie wiesz jak sie do tego zabrać, nie rób tego, bo tylko się ośmieszysz, albo co gorsza narobisz kłopotów.

Gość Szymon1522
tylko ,że to nie tak, miałem wiele dziewczyn w moim wieku i młodszych.. po prostu starsze kobiety mnie onieśmielają i nie jestem pewien czy chcą seksu z tyle młodszym facetem..

Gość gość
Powiedz jej od czasu do czasu jakiś komplement. Sąsiadka będzie juz wiedziała co z tym zrobić i jak będzie miała ochotę, to na pewno da ci znać, że trzeba jej np wymienić żarówkę w mieszkaniu.

Gość Szymon1522
myślicie ,że 51 latka ma ochotę na seks z 26 latkiem..?

Gość gość
Nie dowiesz sie póki nie próbujesz.

Gość gość
powiedz jej o tym.

Gość gość
bierz ją chłopie one są boskie w wyrku !

Gość Szymon1522
Mam powiedzieć wprost ,że chce seksu z nią..? Czy może się wypowiedzieć jakaś kobieta..?

Gość gość
Powiedz wprost, komplementy i podchody nie są potrzebne, choć z drugiej strony różnica wieku bardzo duża, gdybyś choć miał 30 l miałbyś większe szanse.

Gość gość
Następny fachowiec się znalazł. Powiedz jej raz, drugi, że ładnie wygląda. Niech poczuje się kobieco i seksownie. Obserwuj jej reakcje. Jeśli będzie sie uśmiechać, podziękuje, idź dalej za ciosem.