Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arianalove

Groźba co dalej?

Polecane posty

Gość arianalove

Cześć, chodzi o to że napisalam kiedys (ok. 3-5 msc temu)do mojej przyrodniej siostry w stresie na instagrama że," klamstwo ma krótkie nogi" i " zdechniesz suko " wiem że to zle bylo ale w stresie i do tego mam 13 lat. I nie zwróciła na to uwagi. Ale znowu mnie ponioslo i ostatnio pod jej zdj napisalam nie obrazliwe tylko normalne zdanie ze za pieniadze ktore dostaje szaleje i to wszystko. Napisala do mnie wiadomość ze idzie z tym na policje. Co może mi sie stac? Dostane jakas kare,albo kuratora? Proszę o odpowiedź. Ps. Tylko raz jej zagrozilam a jesli bedzie trzeba to wszystko powiem policji. Nadia

Gość gość
Tylko raz,ale jednak. Pewnie skończy się kuratorem,bo w tym wieku cie nie zamkną.

Gość gość
A grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2?

Gość gość
Ktoś sobie robi jaja.

Gość gość
Czyli w wieku 13 lat napisałaś te zdania: " klamstwo ma krótkie nogi" " zdechniesz suko" " za pieniadze ktore dostaje szaleje" Jedyne co jest tu niewłasciwe, to " zdechniesz suko", ale to w sumie też tylko stwierdzenie, a nie groźba typu "zabije cię" itp. więc nie bardzo wiem, za co miała by cie ścigać policja, albo kurator.

Gość gość
Zdechniesz suko to jednak groźba,dziwne tylko,że twoją przyrodnią siostrę zabolały te późniejsze słowa.