Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszukuje czy jest skryty

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam taki problem i bym chciała się poradzić bo nie wiem czy to mój wymysł, czy jestem oszukiwana. Jestem z chłopakiem 4 lata, od dłuższego czasu jest oschly, czasem wredny w łóżku też się nie układa ... Ogląda kobiety na portalach społecznościowych ogląda dużo filmów erotycznych po czym nasze sprawy łóżkowe są minimalne lub nie mogą dojść do skutku bo niestety on nie daje rady ... W momencie kiedy do niego przyjeżdżam albo mam zakaz skorzystania z komputera albo przed moim przyjazdem jest usuwana cała historia, główną rolę gra telefon... Bierze go ze sobą wszędzie , nawet to WC, wmomencie kiedy wezmę jego telefon do ręki jest panika agresja i złość, wyrywa mi go nawet jak chce sprawdzić tylko godzinę. Kiedyś wzięłam telefon i poszeralam troszkę i złapałam go na kilku małych kłamstwach ale nie wiem czy to ma powiązanie że spraw, teraz jak sie zapomni i wpisze przy mnie hasło to Odrą zu zmienia ... Nie wiem czy jestem oszukiwana czy o co chodzi ponieważ jak wyjdę z pokoju i leży mój telefon to sprawdza mi każdą wiadomość i każdy portal społecznościowy... A jego telefon musi być w świętości ...

Gość gość
Zostaw go i tyle w temacie

Gość gość
jesteś oszukiwana.....Twoja intuicja dobrze Ci podpowiada. Chyba koniec waszego zwiazku jest nieuchronny

Gość gość
uhuhuhuhuhu

Gość gość
Oszukuje. 100%

Gość gość
Telefon to prywatna rzecz kazdego debilko. Kup sobie zegarek to bedziesz wiedziala ktora godzina wiesniaro.

Gość gość
Odezwał się..wiochmen. Naucz się netetykiety. Biorę telefon męża jak swój własny, przedtem pytam czy mogę. Chcę zadzwonić, on ma darmowy pakiet. Gdyby mi odmówił, znaczy, że coś ukrywa. Już nie mówiąc o tym, że chodzenie z telefonem do łazienki jest..żałosne. Od razu wiadomo, że ktos coś ukrywa i kręci.