Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam 500 plus i nie mam za co zyc

Polecane posty

Gość gość

co mam zrobić z dzieckiem

Gość gość
Zaprowadzić do ojca.

Gość gość
pare lat temu modne byly sliskie kocyki

Gość gość
ojciec nie zyje, nie brałeś baranie tego pod uwagę, bo ty masz i jest dobrze, cholerny katolu

Gość gość
Za pracę się zabierz. Katolicy tak robią...

Gość gość
Chyba, że ci twój ateizm nie pozwala pracować.

Gość gość
a te z dwójką i więcej dzieci nie musza pracować i dostają i jest dobrze, to może katole pozabijacie wszystkich innego wyznania

Gość gość
Hahaha, rozwaliłaś mnie, aż się popłakałam że śmiechu. Mam dwójkę dzieci i myślisz, że dla 500+ zrezygnuję z pracy. Jesteś zupełnie bezmyślna, nie ma sensu ciągnąć tego wątku, bo ty z tych, które praca hańbi, a rękę wyciągać umiesz tylko mopsu. Poza tym, gdybyś naprawdę nie miała pieniędzy, to dostałabyś 500+ na pierwsze dziecko. Wiem, bo moja sąsiadka przez chwilę brała, bo mąż stracił pracę. Ale to normalni ludzie, facet znalazł drugą, ona odchowała kilka miesięcy synka i też poszła do pracy.

Gość gość
Te z dwójką zdecydowana większość pracuje. Ojciec nie żyje, to dziecko nie ma po nim renty? Głupia prowokatorka. Jak już coś wymyślasz, to się postaraj. Nie pracujesz, dostajesz 500+, rentę na dziecko, dodatek do mieszkania, zasiłki celowe i spokojnie wychodzisz 2 koła. Jeśli pracujesz, to masz pensję minimum 1350 zł do ręki, renta dla dziecka i masz ponad 2.

Gość gość
do gość dziś - umiesz czytać, czy nie, przecież ona nie ma męża, zmarł, oby twój mąz zdechł i zobaczysz czy wypracujesz na tą swoją dwójkę, ona pracuje i jej dochód to tak mały ale nie pozwalający na otrzymywanie 500+

Gość gość
Ohoho. Jak milo tutaj

Gość gość
bo w tym pieprzonym kraju to wszędzie jest od wuja miło, by szlag go trafił, to cholerny rząd tak nas skłócił różnicując nawet i dzieci, bo jednym daje nawet bardzo bogatym innym biednym nie

Gość gość
komuna to była ideał, i niby niewierzący, ale wszystkie dzieci jednakowo dostawały rodzinne

Gość gość
Bez obaw, dziękuję złożyczącym, ale spokojnie sobie na moją dwójkę zapracuję. Poza tym mam dwójkę, wiec dostaje 500+.

Gość gość
Zrób sobie więcej dzieci,będziesz miała 500+. To nie nasza wina że masz pod górkę. Ja dostaje 500 ale nie popieram tego programu,a jak dają to biorę.

Gość gość
Jak zwykle gownoburza z p*****ly. Ty masz ja nie mam, oni nie maja a tamci maja. Ona nie ma a tamta ma. Wezcie sie ogarnijcie. Ja tez nie dostalam ale mnie to nie boli.

Gość gość
Jeśli nie masz wystarczających dochodów to z tego co wiem 500+ należy się też na jedno dziecko

Gość gość
do gość dziś - jakie to są niewystarczające dochody, bo chyba nie powiesz, ze 801 zł na osobę to wystarczające dochody

Gość gość
do gość dziś - to daj jej swojego męża aby jej zrobił drugie dziecko, bo przecież napisała, ze mąż zmarł, wtedy dostanie od twojego męża i alimenty i 500+, zgadzasz się

Gość gość
Do zrobienia dziecka nie trzeba miec meza. Wystarczy plodny samiec. Przy dwojve brdzieb juz 500+, ale do podzialu na 3.

Gość gość
Mozesz tez oddac dziecko do schroniska dla zwierzat.

Gość gość
Już dostaliście 500?